Ättekullagatan 8 / Ättekulla / Helsingborg

Chans att skapa sin drömbostad med fantastisk sundsutsikt!

Slutpris
1 160 000 kr
Boarea
50,5 kvm
Avgift
2 883 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ättekullagatan såldes av oss 2019-09-10. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Ättekullagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ättekulla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Har du länge letat efter den perfekta lägenheten? Värdesätter du lugn och ro, insynsskydd och sundsutsikt? Då är detta verkligen något för dig. Här erbjuds nu möjligheten att själv forma ditt nästa drömboende. Med enkla medel kan denna lägenhet bli en av områdets läckraste lägenheter. Lägenheten har balkong i västerläge med fantastisk sundsutsikt. Området och föreningen är populärt, vilket inte minst syns på hur snabbt dessa pärlor försvinner från marknaden

Ättekulla är ett lugnt område, granne med ett villaområde och bara några få steg från ett skogsområde med fin natur genombruten av motionsspår och vackra promenadstigar. Närheten till havet, Råå, det vackra naturreservatet Råådalen och lantlighet, samtidigt som stadens liv ligger på ett lättillgängligt avstånd, gör området till något utöver det lilla extra.

Inom området finns omfattande service såsom dagis, F-9 skola, fritidsgård, fotbollsplaner och lekplatser, affär, spel/post/tobak, frisör, restauranger och dygnet-runt-öppna bensinstationer. Förutom de bra förbindelserna med City finns det mesta du behöver i närheten av området.

Som Ättekullabo kan man inget annat än att trivas. Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Ett smart val på Ättekulla.

Ättekulla är en stadsdel i södra Helsingborg. Det är både ett bostadsområde och ett industriområde. I bostadsområdet Ättekulla finns både villor och flerfamiljshus. Det finns ett litet centrum med bla; frisör och pizzeria. Ättekulla är populärt bland både barnfamiljer och äldre. Ättekulla skog är ett naturreservat, med lummiga skogspartier, öppna ängar och böljande hagar. Det finns flera grillplatser och stigar att ströva på. Det är Helsingborgs mest fornlämningstäta område, med rester från stenåldern och framåt. Och på sina ställen har man fin utsikt över Öresund!

Nöje

Närheten till Helsingborg och dess stora utbud av kultur, gör Ättekulla till ett attraktivt område.

Fritid

På området finns flera aktiva idrottsföreningar, tex Gymnastikföreningen Ling, Helsingborgs Turnförening, Gymnastikföreningen Fram, och det spelas fotboll på Ättekulla IP. Ättekulla naturreservat inbjuder till utevistelse året om, med sina grillplatser och härliga promenadstråk.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer med lokalbussar till och från Ättekulla. Det är väl utbyggt med cykelvägar in till Helsingborgs centrum ,samt lätt att nå motorvägarna med bil från Ättekulla.

Familjeliv

På Ättekulla ligger Ättekullaskolan, F-9, Ättekulla förskola, Rimfaxe förskola och Fyrklöverns Montessori. Det är ett populärt område för barnfamiljer, grönt och lugnt.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.