Ättekullagatan 8

Ättekullagatan 8

Slutpris

1 160 000 kr


Ättekulla— Helsingborg

Ättekullagatan 8


Slutpris
1 160 000 kr

Ättekulla— Helsingborg

Chans att skapa sin drömbostad med fantastisk sundsutsikt!

Har du länge letat efter den perfekta lägenheten? Värdesätter du lugn och ro, insynsskydd och sundsutsikt? Då är detta verkligen något för dig. Här erbjuds nu möjligheten att själv forma ditt nästa drömboende. Med enkla medel kan denna lägenhet bli en av områdets läckraste lägenheter. Lägenheten har balkong i västerläge med fantastisk sundsutsikt. Området och föreningen är populärt, vilket inte minst syns på hur snabbt dessa pärlor försvinner från marknaden

Ättekulla är ett lugnt område, granne med ett villaområde och bara några få steg från ett skogsområde med fin natur genombruten av motionsspår och vackra promenadstigar. Närheten till havet, Råå, det vackra naturreservatet Råådalen och lantlighet, samtidigt som stadens liv ligger på ett lättillgängligt avstånd, gör området till något utöver det lilla extra.

Inom området finns omfattande service såsom dagis, F-9 skola, fritidsgård, fotbollsplaner och lekplatser, affär, spel/post/tobak, frisör, restauranger och dygnet-runt-öppna bensinstationer. Förutom de bra förbindelserna med City finns det mesta du behöver i närheten av området.

Som Ättekullabo kan man inget annat än att trivas. Välkommen hem!


Boarea
50.5 kvm
Avgift
2 883 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-09-10

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Ättekullagatan såldes av oss 2019-09-10. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Ättekullagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.