Bärnstensgatan 22 / Ättekulla / Helsingborg

VÄLPLANERAD TREA MED STOR INGLASAD BALKONG!

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
81,5 kvm
Avgift
5 117 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-12-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bärnstensgatan såldes av oss 2019-12-09. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Bärnstensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ättekulla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Bärnstensgatan 22, en välplanerad trea om 81,5 kvm med en inglasad stor balkong i populära Ättekulla!

Bostaden erbjuder en rymlig hall med god plats till att sätta in garderober och hänga av sig ytterplaggen. På hallens vänstra sida finner man ett rymligt badrum som är inrett med plastmatta och våtrumstapet. Utrustat med duschkabin, wc och handfat. Det finns två väldisponerade sovrum som rymmer både säng, förvaring och skrivbord. Köket är i originalskick men oerhört praktiskt då man har mycket förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. Vardagsrummet erbjuder generösa socialaytor som kan inredas med soffgrupp och matbord som sedan tar en vidare ut till balkongen. Inglasad stor balkong som är fullt möblerbar med både soffgrupp och stolar. Blir som ett extra rum och det har verkligen utnyttjats.

Ättekulla är ett omtyckt område som har ett villaområde och naturen som granne men även ett kort avstånd till stadens puls, ett toppen område!
Kommunikationen är väldigt god, det finns bland annat skolor, livsmedelsaffärer, bensinstationer och bussförbindelser som tar dig enkelt runt. Flertal parkeringsplatser och garage där det råder kösystem samt gästparkeringar. Ett område att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Ett smart val på Ättekulla.

Ättekulla är en stadsdel i södra Helsingborg. Det är både ett bostadsområde och ett industriområde. I bostadsområdet Ättekulla finns både villor och flerfamiljshus. Det finns ett litet centrum med bla; frisör och pizzeria. Ättekulla är populärt bland både barnfamiljer och äldre. Ättekulla skog är ett naturreservat, med lummiga skogspartier, öppna ängar och böljande hagar. Det finns flera grillplatser och stigar att ströva på. Det är Helsingborgs mest fornlämningstäta område, med rester från stenåldern och framåt. Och på sina ställen har man fin utsikt över Öresund!

Nöje

Närheten till Helsingborg och dess stora utbud av kultur, gör Ättekulla till ett attraktivt område.

Fritid

På området finns flera aktiva idrottsföreningar, tex Gymnastikföreningen Ling, Helsingborgs Turnförening, Gymnastikföreningen Fram, och det spelas fotboll på Ättekulla IP. Ättekulla naturreservat inbjuder till utevistelse året om, med sina grillplatser och härliga promenadstråk.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer med lokalbussar till och från Ättekulla. Det är väl utbyggt med cykelvägar in till Helsingborgs centrum ,samt lätt att nå motorvägarna med bil från Ättekulla.

Familjeliv

På Ättekulla ligger Ättekullaskolan, F-9, Ättekulla förskola, Rimfaxe förskola och Fyrklöverns Montessori. Det är ett populärt område för barnfamiljer, grönt och lugnt.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.