Bärnstensgatan 11b

Bärnstensgatan 11b

Slutpris

1 350 000 kr


Ättekulla— Helsingborg

Bärnstensgatan 11b


Slutpris
1 350 000 kr

Ättekulla— Helsingborg

MARKPLANS TREA MED INGLASAT UTERUM OCH UTEPLATS!

Nu finns möjligheten att förvärva denna fina ljusa trea på 76,5 kvm som har både ett stort inglasat uterum samt en uteplats, mycket trevligt!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning som ger bra med ytor i varje rum och bra ljusinsläpp. Genomgått en större renovering där man bytt ut köket till ett nytt Ikea-kök, lagt det genomgående parkettgolvet, tapetserat/målat väggarna och sen har föreningen utfört stambyte så man har ett nytt helkaklat badrum. Ljus hall med plats till att hänga av sig ytterplaggen som har ett fint parkettgolv som är genomgående i samtliga rum tillsammans med ljusa kulörer på väggarna. I anslutning till hallen har man en stor walk-in-closet, att tillägga tillhör det även ett förråd till bostaden så förvaringen är väldigt god. Det finns två väldisponerade sovrum som kan inredas med säng, förvaring och skrivbord. Helkaklat badrum från stambytet med badkar och det finns plats för den som vill att installera en tvättmaskin då föreningen även har förberett till två uttag sen får man kolla med en vvs:are om de behövs installeras med vatten och rör dit. Annars har man tvättstugan, smidigt. Modernt Ikea-kök som går i vita luckor, trevliga matchande handtag och en ljus fin bänkskiva, ett otroligt smakfullt kök. Praktiskt kök med bra förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. Från köket når man favoritdelen i bostaden, inglasade uterummet och uteplatsen. Stort inglasat uterum som kan möbleras och en välskött, om inte områdets finaste uteplats med trädäck och gräsmatta. Här får man verkligen radhus känslan!

Lägenheten för er som söker det lilla extra och som vill behålla radhuskänslan med uteplats och uterum. Till lägenheten tillhör ett källarförråd. Är man intresserad av träning finns det ett gym att tillgå mot en kostnad av 100 kr/mån eller varför inte träna hela familjen för en billig peng som 200 kr/mån. Ättekulla är ett populärt område och barnvänligt framför allt för de goda kommunikationerna och servicen att lätt ta sig runt utan bil men har man bil finns det garage och parkeringsplatser att hyra mot en kostnad/mån där det råder kö-system. Det finns livsmedelsbutiker, Mc-Donalds, Burger King, bensinstation, trevliga promenadstråk, skolor och mycket mer, ett område att trivas i!


Boarea
76.5 kvm
Avgift
5 768 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-11

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Bärnstensgatan såldes av oss 2020-05-11. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Bärnstensgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.