Brogatan 3 / SeaU / Helsingborg

TVÅA MED INGLASAD BALKONG PÅ FEMTE VÅNING MED HISS OCH SUNDET UTANFÖR!

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
3 544 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-06-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brogatan såldes av oss 2020-06-19. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Brogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av SeaU är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns lägenheten för dig som ställer höga krav på sitt boende och vill bo på Helsingborgs bästa läge med sundet och centrum precis utanför porten.

Bostäderna är skapade med hög arkitektonisk nivå med fokus på de tidlösa värden som är framtagna av den kända arkitekten Gert Wingårdh. Ni tar hissen från markplan upp till femte våningen som även blir högst upp i denna fastighet vilket gör att bostaden präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp i alla rummen som gör att varje rum känns större. I anslutning till hallen finner man det helkaklade stora badrummet med tvätt-del som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och dusch. Man har valt att hålla isär de privata rummen med de sociala ytorna så sovrummet ligger för sig. Ett ljust och trevligt sovrum med plats till dubbelsäng, skrivbord och har god förvaring i form av garderober med skjutdörr. Öppen och modern planlösning mellan vardagsrum och kök som bildar en härlig rymd som fylls upp med det härliga ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Trevligt att kunna socialisera sig med gästerna samtidigt som man lagar mat i det mycket smakfulla inredda köket. Fina mörkare luckor där man tagit tillvara på takhöjden och fått ut så mycket förvaring som möjligt. Härifrån når man den stora inglasade balkongen som ligger i helt rätt läge med em/kvällssol. Möblera, bjud hem vännerna och njut!

Ett hem för er som ställer höga krav på er bostad och vill bo på absolut bästa läget, högst upp i fastigheten med en fantastisk omgivning och utsikt. Här bor man ett stenkast bort från stadens puls med sitt breda utbud av nöjen och restauranger och på bara några få meter är man i den mysiga hamnen, välkomna till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.