Dalhemsvägen 49c

Dalhemsvägen 49c

Slutpris

1 015 000 kr


Dalhem— Helsingborg

Dalhemsvägen 49c


Slutpris
1 015 000 kr

Dalhem— Helsingborg

LJUS FIN TREA MED INGLASAD BALKONG!

Välkomna till Dalhemsvägen 49C som är en trea på 80 kvm som är modernt renoverad och belägen på andra våningen med en stor inglasad balkong i helt rätt läge.

Bostaden erbjuder en praktiskt och kvadratsmart planlösning som ger varje rum bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp. Fördelad på en rymlig hall med spotlights och ett fint golv som är genomgående i resten av rummen med vitmålade väggar. Finns god plats till att hänga av sig ytterplaggen. Genom hallen till höger finner man badrummet, ett helkaklat badrum som går i ljusa och mörka kulörer på kaklet, snyggt! Utrustad med tvättmaskin och dusch. Två väldisponerade sovrum med plats till säng och förvaring. Det ena sovrummet används mer som ett kontor/gästrum idag men passar utmärkt som ett sovrum. Mellan sovrummet har man en klädkammare, bra med förvaring. Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor med plats till både soffgrupp och matbord. Ett rum som får ett härligt ljusinsläpp som även har bra belysning med spotlightsen i taket.
Fint ljust kök som är praktiskt med bra förvaring, arbetsytor, spotlights och plats till ett matbord. Maskinell utrustning som spis, fläkt, diskmaskin, ugn, mikro, kyl och frys. Genom köket når man den inglasade balkongen som blir som ett extra rum då det är fullt möblerbart. Bostadens favoritplats som utnyttjats väl då den ligger i helt rätt läge!

Här bor man i ett omtyckt område med bra kommunikationer och service. Det finns garageplatser att hyra där det råder kö-system och i avgiften får man två parkeringstillstånd och det finns även flera gratis parkeringar längs vägarna. Livsmedelsbutiker, skolor, bussförbindelser och grönområden ligger endast ett promenad/cykelavstånd ifrån.

Välkomna till att kontakta mäklaren Pontus Aronsson för anmälan till visning som ni når antingen via mail, pontus.aronsson@maklarhuset.se eller 0735- 16 39 91.


Boarea
80 kvm
Avgift
5 938 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-04

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Dalhemsvägen såldes av oss 2019-07-04. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Dalhemsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.