Drottninggatan 35

Drottninggatan 35


Norr— Helsingborg

Drottninggatan 35



Norr— Helsingborg

CHARMIG STOR BOSTAD MED BALKONG OCH HÖGT I TAK!

Äntligen finns lägenheten för er som vill bo på en populär adress med sundet och stadens puls utanför med sitt breda utbud av restauranger och nöjen, välkommen till Norr!

Att hitta en bostad på 139 kvm med en attraktivt låg avgift på endast 4780 kr dyker sällan upp, ett tillfälle som inte får passeras. Charm och karaktär med tidstypiska drag från tidigt 1900-tal präglas denna bostad av. Högt i tak, burspråk, stora äldre bevarade fönster och brädgolv, en fantastisk lägenhet med stor potential.

Lägenheten är belägen på tredje våningen som ni når genom den pampiga entrén som tar er till hissen. In genom dörren möts man av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen finner man gäst-wc och köket. Ett praktiskt kök med bra förvaring både i skåpen och i förrådet som har all nödvändig maskinell utrustning. Det finns två väldisponerade sovrum som är inredda med charmigt brädgolv och ljusa kulörer på väggarna. Det ena är större än det andra och från detta stora sovrum når man balkongen med eftermiddagssol och utsikt mot innergården. Önskas ett tredje sovrum finns möjligheten att göra om rummet som idag används som en matsal till ett sovrum. Matsalen och vardagsrummet ligger vägg i vägg med varandra som har en vacker skjutdörr som delar av. Det är en helt fantastisk känsla när man kliver in i dessa rum, en rymd som bara måste upplevas på plats med över 3 meter i takhöjd. Rummen erbjuder stora sällskapsytor som är lättmöblerade och inredda med brädgolv, högt i tak och stora fönsterpartier samt ett burspråk i vardagsrummet.
Praktiskt med både en gäst-wc och ett badrum. Ett stort badrum som är inrett med plastmatta och kakel på väggarna som är utrustat med dusch.

Drottninggatan 35 ligger endast få minuters promenad från Knutpunkten och Helsingborgs stadskärna. Ett stenkast bort har vi vackra Gröningen, Öresund och Norra hamnen med restauranger och gallerier. För de kulturintresserade finns Stadsteatern, Konserthuset och Dunkers kulturhus. Ett läge som underlättar er vardag både med goda förbindelser och service.

Boka in er på visning genom hemsidan så ni inte missar chansen, vi ses!


Boarea
139 kvm
Avgift
4 780 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-01-17

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Drottninggatan såldes av oss 2020-01-17. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Drottninggatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.