Erik Dahlbergs Gata 7b / Tågaborg / Helsingborg

Charmig och genomgående etta på Tågaborg!

Slutpris
1 375 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
3 039 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Erik Dahlbergs Gata såldes av oss 2020-09-22. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Erik Dahlbergs Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tågaborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna charmiga och genomgående etta på Tågaborg.

Ni kliver in i en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Hallen erbjuder även en mindre garderob. Från hallen når ni bostadens samtliga rum, smart planerat! Direkt till vänster finner ni det tidlöst renoverade köket. Här finns plats för mindre matplats och härifrån finner ni även utgång till bostadens balkong. Allrummet är stort nog så man får plats med såväl soffgrupp samt säng. Härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna in mot innergården. Badrummet erbjuder wc, dusch, tvättställ samt spegelskåp. På golvet ligger en våtrumsmatta och på väggarna sitter vitt kakel.

Varmt välkommen att anmäla er på visning via hemsidan! Vi ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tågaborg

Tågaborg, stadsdelen på norr med närheten till allt! Strand, skog och city med Stadsteatern och konserthuset - allt ligger inom nära räckhåll. Från landborgspromenaden har man fantastisk utsikt över Öresund och Danmark. På Tågaborg finns det mesta man kan önska, mataffärer, bagerier, blomsteraffärer, apotek, vårdcentral, sömmerska, massage, gallerier mm. En riktigt härlig stadsdel med blandad bebyggelse, villor och flerfamiljshus,´. Ett vanligt inslag i miljön, i alla fall sommartid, är badrocksklädda badare på väg till och från ett härligt dopp i Öresund!

Nöje

På Tågaborg finns ett flertal pizzerior, Råå Epok som säljer sushi, bagerier och cafeer. Det är nära till restauranger såsom Drottninggatan 35, Hallen, Burgers and Friends, Etoile mfl

Fritid

På Tågaborg har man nära till natursköna Pålsjöskog med löpslingor, promenadstråk, tennisbanor och våffelstuga. Man bor ett stenkast från Gröningen, med badbryggor, solstolar, glasskiosker, boulebanor, basketplan, utegym, minigolf och lekplats. Fria Bad har fin sandstrand och här spelas det gärna volleyboll.

Kommunikationer

Från Tågaborg går flera busslinjer och det är lätt och smidigt att ta sig till och från området. Det går snabbt att ta sig till Knutpunkten där Helsingborgscentralstation och Scandlines ligger.

Familjeliv

I närområdet finns flera förskolor samt grundskola; Tågaborgsskolan F-9. Det finns ett flertal lekplatser och Vikingsbergsparken inbjuder till lek och härliga promenader.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.