Frontgatan 2

Frontgatan 2

Slutpris

580 000 kr


Fredriksdal— Helsingborg

Frontgatan 2


Slutpris
580 000 kr

Fredriksdal— Helsingborg

FIN ETTA PÅ HÖGT LÄGE MED HISS!

Söker ni ett ytterst välplanerat hem som verkligen är compact living i sin bästa form på hela 39 kvm så kan vi nu presentera Frontgatan 2!

Lägenheten är belägen på tredje våningen som ni når genom att ta hissen som ni finner en halvtrappa upp i fastigheten. Med dess höga läge fylls bostaden med ett härligt ljusinsläpp. I hallen finns det plats till att hänga av sig och bra med förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat i moderna kulörer och utrustat med dusch som precis blev klart från stambytet 2020. Vardagsrummet blir favoritplatsen och mittpunkten då det ligger i anslutning till köket. Kan inredas med säng, soffgrupp och sen i köket ett matbord. Vill man kan man dela av vardagsrummet och göra en sovalkov. Köket är från 2011 som går i vita luckor tillsammans med en fin bänkskiva. Ett kök som tar fram matglädjen med bra förvaring och goda arbetsytor. En stor fördel är att det tillhör både ett källarförråd och ett matförråd till bostaden!

Lägenheten är en perfekt förstagångs-lägenhet eller övernattningsbostad som enbart är att flytta direkt in i, utan tvekan områdets finaste bostad!

På Frontgatan bor man i ett tryggt och lugnt område med goda kommunikationer och service inom räckhåll. Här är man inte beroende av bil då det finns bra med busshållsplatser bara ett få meter ifrån. Skulle man ha bil finns det parkeringsplats att hyra där det råder kö-system men annars flera fria parkeringar längs gatorna. På kort avstånd har man stora ICA Maxi, City Gross, apotek, systembolaget, Lidl, trevliga grönområden med promenadslingor och skolor.


Boarea
39 kvm
Avgift
2 748 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2020-12-19

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Frontgatan såldes av oss 2020-12-19. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Frontgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.