Frontgatan 5c / Fredriksdal / Helsingborg

FIN FYRA MED STOR POTENTIAL MED BALKONG OCH HISS!

Slutpris
950 000 kr
Boarea
92 kvm
Avgift
6 201 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-05-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Frontgatan såldes av oss 2020-05-28. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Frontgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva denna välplanerade fyra rum och kök som har stor potential som ni når genom att ta hissen från markplan upp till tredje våningen!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där de privata rummen, tre sovrummen är belägna på samma sida av bostaden så de inte blandas med de sociala umgängesytorna. Finns goda förvaringsmöjligheter med inbyggda garderober längs ena hallens vägg, klädkammare och möjlighet att sätta in fler i sovrummen. Det tillhör ett stort förråd till bostaden. Badrummet är helkaklat och stort som är utrustat med dusch och tvättmaskin med plats till torktumlare. Att det även finns en gäst-wc är väldigt praktiskt och våtutrymmena renoverades i samband med stambytet som skedde slutet av 2019 i denna fastighet. Vardagsrummet får ett härligt ljusinsläpp då det ligger på ett hörnläge så får man ett extra fönster. Kan inredas med soffgrupp och matbord. Från både vardagsrummet och köket når man balkongen som är fullt möblerbar med en fantastisk utsikt mot grönskan. Köket är praktiskt med god förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord.

På Frontgatan bor man i ett omtyckt område med en välskött utemiljö med flertalet grillplatser och lekplatser. Läget är strategiskt väldigt bra vilket gör att man enkelt kan ta sig runt på promenadavstånd där man finner flera busshållsplatser, livsmedelsbutiker (Ica Max, Lidl och CityGross), systembolaget, skolor, apotek, promenadslingor och mycket mer.*Har man bil finns möjlighet att hyra parkeringsplats och garageplats mot en kostnad per månad men där råder det kö-system.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fredriksdal

Fredriksdal är ett område ca 2 km öster om Helsingborgs centrum. I områdets sydvästra del ligger Fredriksdalsparken med friluftsteater, museum och trädgårdar. Området växte fram under 1960-70-talen. Ungefär samtidigt byggdes vattentornet som har en karakteristisk svampform. Det finns ett trevligt koloniområde och mycket grönska.

Nöje

I närheten ligger ICA Maxi, City Gross och Lidl. till Stattena centrum är det ca 1 km och där finns olika affärer, post-och bankservice SATS gym mm.

Fritid

Olympiaområdets idrottsanläggningar ligger inom mindre än en kvarts promenadavstånd. På området finns det inomhushallar för badminton, tennis, yoga, friidrott mm, samt motionsslingor.

Kommunikationer

Fredriksdal trafikeras av lokaltrafiken. Det är ca 2km till Knutpunkten, där det avgår både bussar, tåg och även båt till Danmark.

Familjeliv

På Fredriksdals friluftsmuseums område ligger Centrumskolan, F-6, Helsingborgs första friskola. Det finns ett antal förskolor i området bla Fantasia förskola RUTH förskola. På Larmvägen ligger Kubikskolan, F-9. På Kubikskolan fokuserar man på matematik och naturvetenskap.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.