Frontgatan 5c

Frontgatan 5c

Slutpris

950 000 kr


Fredriksdal— Helsingborg

Frontgatan 5c


Slutpris
950 000 kr

Fredriksdal— Helsingborg

FIN FYRA MED STOR POTENTIAL MED BALKONG OCH HISS!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva denna välplanerade fyra rum och kök som har stor potential som ni når genom att ta hissen från markplan upp till tredje våningen!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där de privata rummen, tre sovrummen är belägna på samma sida av bostaden så de inte blandas med de sociala umgängesytorna. Finns goda förvaringsmöjligheter med inbyggda garderober längs ena hallens vägg, klädkammare och möjlighet att sätta in fler i sovrummen. Det tillhör ett stort förråd till bostaden. Badrummet är helkaklat och stort som är utrustat med dusch och tvättmaskin med plats till torktumlare. Att det även finns en gäst-wc är väldigt praktiskt och våtutrymmena renoverades i samband med stambytet som skedde slutet av 2019 i denna fastighet. Vardagsrummet får ett härligt ljusinsläpp då det ligger på ett hörnläge så får man ett extra fönster. Kan inredas med soffgrupp och matbord. Från både vardagsrummet och köket når man balkongen som är fullt möblerbar med en fantastisk utsikt mot grönskan. Köket är praktiskt med god förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord.

På Frontgatan bor man i ett omtyckt område med en välskött utemiljö med flertalet grillplatser och lekplatser. Läget är strategiskt väldigt bra vilket gör att man enkelt kan ta sig runt på promenadavstånd där man finner flera busshållsplatser, livsmedelsbutiker (Ica Max, Lidl och CityGross), systembolaget, skolor, apotek, promenadslingor och mycket mer.*Har man bil finns möjlighet att hyra parkeringsplats och garageplats mot en kostnad per månad men där råder det kö-system.


Boarea
92 kvm
Avgift
6 201 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-05-28

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Frontgatan såldes av oss 2020-05-28. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Frontgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.