Fyrhögagatan 107 / Bårslöv / Helsingborg

2-3 rok med villakänsla & mysig trädgård.

Slutpris
1 030 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
5 419 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-06-30
Bostaden är såld!

Denna radhus på fyrhögagatan såldes av oss 2019-06-30. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på fyrhögagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bårslöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett toppenboende för någon som vill åt villakänslan. Denna bostad har förvandlats från en 3:a till stor 2:a. En vägg till höger i hallen har tagits ner och det är nu en stor härlig sällskapsyta i direkt anslutning till köket. Med gott om plats för ett större matsalsmöblemang. Skulle man ha behov av ett andra sovrum, är det enkelt löst genom att bygga upp en vägg igen. Från hallen når man det lyxiga badrummet med badkar med tassar och kristallampetter. Ett badrum utöver det vanliga! Sovrummet ligger i anslutning till badrummet. Det vetter mot trädgården och är stort och rymligt med garderober längs ena väggen. Vardagsrummet har stora fönster och fint ljusinsläpp, gott om plats för en större sittgrupp och med utgång till trädgården. Det är en väldigt lättskött och mysig trädgård. Det finns flera fördelar med att just bo här, för att nämna några så har man en garageplats som tillhör och ingår i avgiften som även ligger nära bostaden som gör det otroligt smidigt om man har barn eller efter man har varit och handlat. Att hitta en liknande bostad som erbjuder ovanstående i samma prisklass är otroligt svårt i Helsingborg, verkligen ett perfekt boende!

Här bor man i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med god service och kommunikationer. Det är väldigt enkelt att ta sig från Bårslöv in till centrum med de goda bussförbindelserna eller ut på motorvägen med bil till grannstäderna. Det finns även tågstationer som inte ligger så långt bort, i Gantofta, Påarp och Ramlösa för den som önskar att färdas med tåg. Man har också närhet till skolor, dagis, lekplatser och trevliga grönområden som Råådalen som är ett jättefint naturområde. Genom de fina cykelstigarna kan man smidigt ta sig till Råå och svalka sig i havet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.