Fyrhögagatan 107

Fyrhögagatan 107

Slutpris

1 030 000 kr


Bårslöv— Helsingborg

Fyrhögagatan 107


Slutpris
1 030 000 kr

Bårslöv— Helsingborg

2-3 rok med villakänsla & mysig trädgård.

Ett toppenboende för någon som vill åt villakänslan. Denna bostad har förvandlats från en 3:a till stor 2:a. En vägg till höger i hallen har tagits ner och det är nu en stor härlig sällskapsyta i direkt anslutning till köket. Med gott om plats för ett större matsalsmöblemang. Skulle man ha behov av ett andra sovrum, är det enkelt löst genom att bygga upp en vägg igen. Från hallen når man det lyxiga badrummet med badkar med tassar och kristallampetter. Ett badrum utöver det vanliga! Sovrummet ligger i anslutning till badrummet. Det vetter mot trädgården och är stort och rymligt med garderober längs ena väggen. Vardagsrummet har stora fönster och fint ljusinsläpp, gott om plats för en större sittgrupp och med utgång till trädgården. Det är en väldigt lättskött och mysig trädgård. Det finns flera fördelar med att just bo här, för att nämna några så har man en garageplats som tillhör och ingår i avgiften som även ligger nära bostaden som gör det otroligt smidigt om man har barn eller efter man har varit och handlat. Att hitta en liknande bostad som erbjuder ovanstående i samma prisklass är otroligt svårt i Helsingborg, verkligen ett perfekt boende!

Här bor man i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med god service och kommunikationer. Det är väldigt enkelt att ta sig från Bårslöv in till centrum med de goda bussförbindelserna eller ut på motorvägen med bil till grannstäderna. Det finns även tågstationer som inte ligger så långt bort, i Gantofta, Påarp och Ramlösa för den som önskar att färdas med tåg. Man har också närhet till skolor, dagis, lekplatser och trevliga grönområden som Råådalen som är ett jättefint naturområde. Genom de fina cykelstigarna kan man smidigt ta sig till Råå och svalka sig i havet.


Boarea
77 kvm
Avgift
5 419 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-06-30

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Fyrhögagatan såldes av oss 2019-06-30. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Fyrhögagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.