Fyrhögagatan 74

Fyrhögagatan 74

Slutpris

1 050 000 kr


Bårslöv— Helsingborg

Fyrhögagatan 74


Slutpris
1 050 000 kr

Bårslöv— Helsingborg

Välplanerat gavel-radhus i ett plan med en lättskött och mysig trädgård med sol hela dagen!

Varmt välkomna till Fyrhögagatan 74 som erbjuder ett välplanerat radhus i ett plan med en lättskött och mysig trädgård. på ett lugnt och barnvänligt område. Man har ett stort isolerat förråd med hyllor som sitter ihop med huset.

Man kliver in i en ljus hall med plats till att hänga av sig ytterplaggen. Till höger om hallen finner man köket som är stort nog för en matplats. Köket är utrustat med ugn/spis, fläkt, stor kyl och frys, diskmaskin samt vask. Ovanför köksbänken sitter kakelplattor. Intill köket ligger den separata tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Vidare har vi badrummet som är fräscht och där det idag finns badkar, toalett, handfat med kommod samt badrumsskåp. Vardagsrummet är rymligt och har härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Från vardagsrummet har man utgången till uteplatsen och trädgården. Båda sovrummen är rymliga och rymmer dubbelsäng.

Ett perfekt boende för de som vill åt villakänslan. Det är en väldigt lättskött och mysig trädgård som har en stor träaltan med plats till ett stort matbord, spenderas en hel del tid här på somrarna när familj/vänner är på besök. Det finns flera fördelar med att bo just här- För att nämna några så har man en garageplats som tillhör och ingår i avgiften som även ligger nära bostaden som gör det otroligt smidigt om man har barn eller efter man har varit och handlat. Att hitta en liknande bostad som erbjuder ovanstående i samma prisklass är otroligt svårt i Helsingborg.

Här bor man i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med god service och kommunikationer. Det är väldigt enkelt att ta sig från Bårslöv in till centrum med de goda bussförbindelserna eller ut på motorvägen med bil till grannstäderna. Det finns även tågstationer som inte ligger så långt bort, i Gantofta, Påarp och Ramlösa för den som önskar att färdas med tåg. Man har också närhet till skolor, dagis, lekplatser och trevliga grönområden som Råådalen som är ett jättefint naturområde. Genom de fina cykelstigarna kan man smidigt ta sig till Råå och svalka sig i havet.


Boarea
77 kvm
Avgift
5 570 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-08-15

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på fyrhögagatan såldes av oss 2020-08-15. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på fyrhögagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.