Hälsovägen 44

Hälsovägen 44

Slutpris

970 000 kr


Stattena— Helsingborg

Hälsovägen 44


Slutpris
970 000 kr

Stattena— Helsingborg

Rymlig etta med separat kök högst upp i huset med hiss. Låg månadsavgift!

Varmt välkomna till denna rymliga etta med separat kök. Lägenheten ligger högst upp i huset och huset har stor hiss från markplan.

Lägenheten erbjuder en rymlig hall med separat klädkammare, perfekt extra förvaring. Direkt till vänster har vi lägenhetens badrum som blev modernt och stilrent renoverat 2017. I badrummet finns dusch med duschväggar, toalett, handdukstork, handfat med kommod och spegelskåp. Bra förvaring även i badrummet. Vidare har vi det stora allrummet med ett fint slipat brädgolv. Här finns utrymme både för en säng och soffa beroende på vad man föredrar. Lägenheten har ett separat kök med dörr så man kan stänga efter sig om man vill vara ostörd. Även köket har bra utrymme och här finns plats för en matplats för 4 personer. Köket har gott om förvaring och är utrustat med kyl/frys, städskåp samt ugn med häll och spiskåpa. Ovanför köksbänken sitter fint modernt kakel.

Lägenheten har en härlig takåskänsla i och med att man är högst upp i huset och man är så gott som helt insynsskyddad. Det är 3-glasfönster vilket gör att man hör väldigt lite från vägen.

Här bor man i en liten men stabil förening med god ekonomi. Man har en attraktivt låg månadsavgift på 1 991 kr i månaden där värme, vatten och kabel-tv ingår i avgiften. Man bor med direkt närhet till Stattena Centrum där det finns mataffär, apotek, bank, gym med flera. Bussförbindelserna från området är väldigt goda och man tar sig snabbt och smidigt runt i staden. Man kan även utan vidare promenera ner till centrum och allt det har att erbjuda.

Kort sammanfattat är detta ett perfekt boende, ung som gammal. Låg månadsavgift, stor hiss, rymlig lägenhet i fint skick. Varmt välkomna på visning!


Boarea
40 kvm
Avgift
1 991 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-05-30

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Hälsovägen såldes av oss 2020-05-30. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Hälsovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.