Hantverkaregatan 29 / Södercity / Helsingborg

Lägenhet med potential att bli områdets finaste lägenhet! Förening med väldigt god ekonomi.

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 413 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hantverkaregatan såldes av oss 2020-02-11. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Hantverkaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södercity är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

När vi först klev in i lägenheten så ser det inte mycket ut för världen. När man sen börjar se framför sig hur lägenheten kan komma att se ut så är det svårt att inte bli förälskad. Med högt i tak, stuckaturer i taket och fantastiskt ljusinsläpp. Med lite fantasi och hårt arbete kan detta bli en av områdets absolut finaste lägenheter. Att man sen också bor i en väldigt välskött förening är ju inte heller så tokigt. Föreningen har betyget A+ för år 2018 och har en soliditet på hela 78 %! Soliditet är måttet på hur mycket av fastigheten man äger med egna medel. Här har man alltså bara lån på 22 % av tillgångarna, riktigt bra!

Lägenheten är i äldre skick och är i behov av större renoveringar. Ytorna är riktigt bra och lägenheten erbjuder en stor hall med plats för avhängning, ett stort badrum där det idag finns badkar, vid en renovering kan man med fördel sätta duschhörna och tvättpelare, rymligt kök med fönster ut mot innergården, en hall/matplats, stort vardagsrum samt två sovrum.

Man bor med promenadavstånd till Helsingborg City och allt som staden har att erbjuda. Härifrån kan man sedan smidigt ta sig vidare ut i landet. Det går bussar bara några meter från husets entré.

Missa inte denna chansen att kunna forma din egen drömlägenhet. Hör av dig redan idag för att inte missa chansen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.