Hjälmshultsgatan 12

Hjälmshultsgatan 12

Slutpris

1 485 000 kr


Tågaborg— Helsingborg

Hjälmshultsgatan 12


Slutpris
1 485 000 kr

Tågaborg— Helsingborg

FIN 1,5 ROK MED BALKONG PÅ OMTYCKTA TÅGABORG!

Nu ges tillfälle att förvärva denna fina 1,5 rum och kök om 36 kvm med balkong på omtyckta Tågaborg, närmare bestämt Hjälmshultsgatan 12!

Bostaden är fördelad på en rymlig, ljus hall med god plats till att hänga av sig, badrum i smakfullt utvalda kulörer och inredning. Fint kök i högglansluckor, vitt kakel tillsammans med en mörkare bänkskiva som tonar ner det ljusa. Smart lösning med en bardisk mellan kök och vardagsrum som gör rummen luftigare, bättre ljusinsläpp och plats till fyra personer. Från köket når man balkongen, favoritplatsen framförallt på sommaren när vännerna är på besök, fullt möblerbar med soffgrupp och tillhörande bord. Vardagsrummet får ett rikt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartiet, plats till soffgrupp och här har man satt upp väggar i ena delen och bildat en sovalkov/sovrum dock utan fönster men plats till en säng.

Här bor man inom kort avstånd med ett rikt utbud av restauranger, Hemmakväll, Hemköp, Sats, bussförbindelser, trevliga grönområden som populära Pålsjö-skog och ni når centrum på promenadavstånd.


Boarea
36 kvm
Avgift
2 253 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-01-28

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Hjälmshultsgatan såldes av oss 2022-01-28. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Hjälmshultsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.