Höstgatan 19

Höstgatan 19

Slutpris

1 195 000 kr


Västergård— Helsingborg

Höstgatan 19


Slutpris
1 195 000 kr

Västergård— Helsingborg

FIN TREA OM 85 KVM MED BALKONG PÅ VÄSTERGÅRD!

Nu kan vi stolt presentera denna hemtrevliga trea på 85 välplanerade kvm och en balkong i ett härligt läge, välkomna till Höstgatan 19 som ligger på Västergård!

In genom hallen möts ni av det genomgående fina parkettgolvet och målade väggar. Här finns god plats till att hänga av sig och längre fram finner ni klädkammaren. Det finns två väldisponerade sovrum som rymmer säng och förvaring. Badrummet är stort och inrett med kakel och klinker i stilrena kulörer. Utrustat med dusch och tvättmaskin/torktumlare.

Fantastiskt kök att arbeta i med goda arbetsytor, förvaring och bjuder in vardagsrummet i en öppen planlösning så man kan socialisera sig med vännerna och familjen under matlagningen. Ett hem med trevliga sociala umgängesytor och favoritplatsen under sommaren, balkongen. Fullt möblerbar och ligger i ett härligt läge som har utnyttjats väl.

Här bor man i ett trivsamt och barnvänligt område med närhet till service och goda kommunikationer så som bussförbindelser, skolor, livsmedelsbutik, pizzeria, lekplats och med bil kommer ni snabbt ut på 111:an. Ett område att trivas i!


Boarea
85 kvm
Avgift
7 141 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-01-20

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Höstgatan såldes av oss 2024-01-20. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Höstgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.