Husensjövägen 59b

Husensjövägen 59b

Slutpris

1 750 000 kr


Husensjö— Helsingborg

Husensjövägen 59b


Slutpris
1 750 000 kr

Husensjö— Helsingborg

GAVELLÄGENHET PÅ MARKPLAN MED UTERUM!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva denna fina gavellägenhet som är beläget på markplan med ett uterum och trädgård. En bostad som verkligen andas radhuskänsla!

Lägenheten erbjuder en praktiskt och genomgående planlösning som ger varje rum bra med ytor och härligt ljusinsläpp. Två rum och kök om hela 69 kvm som är fördelade på en rymlig hall med städskrubb och plats till att hänga av sig ytterplaggen.. Badrummet ligger i anslutning till hallen på höger sida som är helkaklat i ljus och mörk kulör på kaklet, snyggt! Badrummet renoverades 2015 som är inrett med dusch, golvvärme, handdukstork, kommod och tvättavdelning. På andra sidan i badrummet finns det tvättmaskin, torktumlare (2015) och arbetsbänk med skåp ovanför. Sovrummet gjordes vid 2014 med ett fint laminatgolv, målade väggar och en fondvägg som snyggt bryter av. Här finns det plats till en stor dubbelsäng och man har byggt in garderober med skjutpartier längs ena väggen. Praktiskt och fint kök med laminatgolv, bra arbetsytor och plats till ett matbord. Maskinell utrustning som spis med ugn (2018), fläkt, diskmaskin, kyl och frys (2019). Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor som kan inredas med en stor soffgrupp med tv-bänk. 2014 lades golvet och väggarna målades/tapetserades med en fondvägg. Från vardagsrummet når man uterummet och trädgården.

Stort uterum med skjutdörrar med möjlighet att öppna upp. Uterummet kan inredas med möblemang, mysigt att kunna bjuda över vänner/familj och avnjuta en middag här ute. Man har satt in infravärmare som gör att man kan sitta här en längre period och förlänga sommarperioden. Vidare kliver man ut på den välskötta lagom stora trädgården med stenläggning och gräsmatta. Det finns även en uteplats och ett förråd, smidigt att kunna bevara trädgårdsredskapen. Man har även tillgång till ett cykelförråd som man delar med grannarna i samma fastighet som ligger mittemot entrén.

Här bor man i en mycket populär förening i ett lugnt och omtyckt område. Det tillhör en parkeringsplats och ett förråd till bostaden sen finns det garage att hyra där det råder kö-system. Nämnvärt är även att internet i hastighet 50/10 Com Hem ingår även i avgiften. På Husensjö bor man med väldigt bra kommunikationer och service med promenadavstånd till busshållsplatser, kiosker, restauranger, livsmedelsbutiker, skolor, grönområden, Olympia med idrottsanläggningar och närhet till centrum.

Välkomna till visning och känn in radhuskänslan, ett bekvämt boende i gott skick!


Boarea
69 kvm
Avgift
3 938 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-07

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Husensjövägen såldes av oss 2019-07-07. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Husensjövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.