Jönköpingsgatan 35a

Jönköpingsgatan 35a

Slutpris

1 325 000 kr


Husensjö— Helsingborg

Jönköpingsgatan 35a


Slutpris
1 325 000 kr

Husensjö— Helsingborg

FIN TVÅA MED BALKONG I ETT LUGNT OMRÅDE!

Nu kan vi stolt presentera denna fina tvåa om hela 54 kvm med balkong i ett härligt läge som ligger i omtyckta Husensjö!

Välplanerad planlösning där varje rum får bra med ytor och ljusinsläpp. Bostaden har genomgått en större renovering under åren och är fördelad på en rymlig hall med det genomgående parkettgolvet som sträcker sig vidare in i samtliga rum förutom i vardagsrummet som har original parkettgolv som har slipats och vitlaserat. Här finns det garderob och plats till ytterplaggen. Badrummet är helkaklat som går i ljusa kulörer och utrustat med dusch och tvättmaskin. In till sovrummet finner man klädkammaren som kan inredas efter era behov. Fint sovrum som är inrett med en mörkare nyans på väggarna för att tona ner ljusinsläppet, perfekt i ett sovrum. Finns plats till dubbelsäng, garderober och ett skrivbord. Stilrent kök med trevliga detaljer som kranen i mässing som fint bryter av de vita luckorna, bänkskivan och kaklet. Ett praktiskt kök med god förvaring och arbetsytor på vardera sida samt plats till ett matbord. Utrustat maskinellt med det man behöver för att det ska bli en lyckad måltid!

Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och erbjuder trevliga umgängesytor som kan möbleras med soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når man balkongen, favoritplatsen i bostaden. Möblera, bjud hem vännerna och njut av utsikten.

På Husensjö bor man bekvämt på ett lugnt och omtyckt område med promenadavstånd till stadskärnans kompletta utbud. Kommunikationer och bekvämligheter ligger precis utanför lägenheten som bland annat bussförbindelser som lätt tar dig in och ut från stan, livsmedelsbutiker och skolor. Noterbart är att det tillhör ett stort vindsförråd och ett mindre källarförråd till bostaden.


Boarea
54 kvm
Avgift
4 162 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-22

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Jönköpingsgatan såldes av oss 2020-01-22. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Jönköpingsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.