Kadettgatan 68c / Västra Berga / Helsingborg

MYCKET TREVLIG STOR 3:A PÅ FRITTLÄGE!

Slutpris
1 195 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
5 920 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2019-05-08. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Berga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kan vi stolt presentera denna fina trea om hela 87 kvm belägen på tredje våningen med en fri och oslagbar utsikt.

Lägenheten erbjuder en praktisk och genomtänkt planlösning. Bostaden har genomgått en större renovering, stambyte skedde 2016 då föreningen helkaklade badrummet som är i särklass Västra Bergas finaste badrum, otroligt snyggt kakel i en grå nyans. Mycket praktiskt och stort badrum som är utrustat med wc, kommod, dusch med duschvägg, handdukstork och 2 in 1 tvättmaskin/torktumlare. 2018 är resten av renoveringarna gjorda. Man har gjort flera smarta ändringar i planlösningen som gör att detta är en trerummare ni inte har upplevt tidigare, hallen har man tagit ner en bit av väggen för att få en härlig rymd och lagt ett snyggt laminatgolv. Från en trång hall till en rymlig och öppen hall med ljusa kulörer på golv och vägg. Den största förändringen är att man bytt plats på vardagsrummet och det andra sovrummet. Tidigare var man tvungen att gå igenom vardagsrummet eller köket för att nå sovrummet, nu ligger sovrummen i samma riktning och sida av lägenheten, väldigt praktiskt och smart lösning. Lägenheten känns genast större och får ett trevligt ljusflöde. Sovrummen är i bra storlekar som rymmer säng, förvaring och skrivbord. Det första sovrummet som går i en blå nyans har flera garderober, det andra sovrummet passar perfekt för tonåringen eller det lite mindre barnet. Vardagsrummet har stora trevliga umgängesytor som kan inredas med soffgrupp och matbord.

Köket är öppet och trevligt med matplats, bra med förvaring då det finns flera under/över skåp samt bra med arbetsytor. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Genom köket når man balkongen, inglasad stor balkong som rymmer trevliga utemöbler. Blickar ut över ett fritt läge i ett soligt västerläge!

Västra Berga är ett oerhört populärt område som har växt otroligt mycket de senaste åren. Här bor man i ett väldigt lugnt område med närhet till allt vad ens vardag kan tänkas behöva. Det finns allt från bra bussförbindelser, promenadavstånd till tågtrafiken i Mariastaden, livsmedelsbutiker, grönområden, enkelt att antingen ta sig ut på motorvägen eller in till stan. Det finns flera parkeringsplatser mot en avgift av 150 kronor/månad och flera garage samt fria parkeringar i området.

Välkomna att kontakta mäklaren för bokning till visning, ni når Pontus antingen via mail, pontus.aronsson@maklarhuset.se eller via telefon, 0735-16 39 91.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration