Kadettgatan 52a / Västra Berga / Helsingborg

FIN TVÅA PÅ FÖRSTA VÅNING MED INGLASAD BALKONG I SÖDERLÄGE!

Utgångspris
995 000 kr
Boarea
60,5 kvm
Avgift
4 127 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Visningar
 • Sön 24 feb 10:00-10:30

  Anmälan krävs / Anmälan till visning sker genom mäklaren, pontus.aronsson@maklarhuset.se eller 0735-16 39 91

 • Tis 26 feb 17:00-17:30

  Anmälan krävs / Anmälan till visning sker genom mäklaren, pontus.aronsson@maklarhuset.se eller 0735-16 39 91

Boka Budgivning

Nu har vi nöjet att presentera denna fina tvårummare på Västra Bergas bästa läge, första våning med en stor inglasad balkong i helt rätt läge!

Lägenheten erbjuder en praktisk och genomtänkt planlösning där varje rum får bra med ytor som är på hela 66 kvm. In välkomnas man av en ljus och rymlig hall som delar av samtliga rum med möjlighet att hänga av sig ytterplaggen. Till höger om hallen finner man sovrummet, ett stort rum med plats till dubbelsäng, förvaring och skrivbord. Rakt fram från hallen finner man badrummet, det helkaklade moderna badrummet från stambytet 2016. Inrett med svarta och vita kulörer på kaklet, snyggt! Utrustat med wc, handfat, dusch, handdukstork, spotlights och tvättmaskin.

Vardagsrummet är stort och rymligt med plats till trevliga umgängesytor som soffgrupp och matbord. Inrett med ett snyggt grått laminatgolv tillsammans med vita väggar och en fondvägg. Rummet fylls upp med ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Köket är väldigt modernt och fint från 2017 (IKEA-kök) med vita luckor, mörkare nyans på bänkskivan tillsammans med ett snyggt svart stänkskydd. Ett kök som är praktiskt där man tänkt på allt, stort med bra förvaring, goda arbetsytor samt att man byggt så man får en barsida av ena sidan av köket som har plats till två barstolar. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Genom köket når man även den inglasade balkongen. En stor inglasad balkong som ligger i helt rätt läge som är fullt möblerbar. Det blir som ett extra rum och även lägenhetens favoritrum när man har besök.

Att bo på Västra Berga finns det många fördelar, för att nämna några är det främst att planlösningarna på tvåorna är praktiska och genomtänkta där varje rum får bra med yta. Att man sedan har parkeringsplatser som går att hyra där det finns flera som ligger väldigt nära bostaden är svårslaget att hitta och det kostar endast 150 kronor/månad. Bekvämt och underlättar verkligen vardagen. Det finns plats till att sätta in garderober och skapa mer förvaringsutrymmen men annars tillhör ett väldigt stort förråd lägenheten, väldigt bra. Själva området, Västra Berga är ett tryggt område, väldigt lugnt med allt inom räckhåll och enkelt att ta sig vidare med antingen de goda bussförbindelserna eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, grönområden, träningsanläggningar som gym och fotbollsplaner samt promenadavstånd till Pålsjö-skog och Maria-station. Flera parkeringsplatser som finns att hyra eller ställer man sig vid vägarna i området som har fri parkering. Flyttar man till Västra Berga är det svårt att flytta därifrån, ett fantastiskt område.

Anmälan till visning sker genom mäklaren, Pontus Aronsson som ni når antingen via telefon, 0735-163991 eller via mail, pontus.aronsson@maklarhuset.se

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 16 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  HALL: Välkomnande ljus, rymlig hall som delar av rummen och det finns god plats till att hänga av sig ytterplaggen.

  SOVRUM: Stort trevligt sovrum med plats till en dubbelsäng, förvaring och ett skrivbord.

  BADRUM: Fint, modernt helkaklat badrum från stambytet 2016 som går i svarta och vita kulörer på kaklet. Badrummet är utrustat med wc, handfat, dusch, handdukstork, spotlights och tvättmaskin.

  VARDAGSRUM: Stort och rymligt vardagsrum med stora umgängesytor som soffgrupp och matbord. Det ligger ett snyggt grått laminatgolv tillsammans med vita väggar och en fondvägg. Med dess stora fönsterpartier får detta rum ett härligt ljusinsläpp.

  KÖK: Väldigt modernt och fint IKEA-kök från 2017 med vita luckor, mörkare nyans på bänkskivan tillsammans med ett snyggt svart stänkskydd. Ett kök som är praktiskt där man tänkt på allt, stort med bra förvaring, goda arbetsytor samt att man byggt så man får en barsida av ena sidan av köket. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Genom köket når man även den inglasade balkongen.

  BALKONG: Stor inglasad balkong som ligger i helt rätt läge, söderläge! Fullt möblerbar, här har det spenderats mycket tid med vänner och familj.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  60,5 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 (1 sovrum)
 • Våning
  1 av 3
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1966
 • Allmän information
  För ytterligare information besök gärna föreningens hemsida: www.hsbberga.se
 • Renovering Omarbetning etc
  2002 - Tak- och fönsterbyte
  2003 - Vindisolering
  2005- Miljöhus
  2006-2009- Gårdsrenovering
  2013 - Fläktar
  2014 - Undercentraler
  2015 - PCG Sanering
  2015-2018 - Stambyte
  2017-2018 - Ombyggnad av garage
  2018-2019 - Ventilationssystem, nya kolfilterfläktar
 • Övriga utrymmen
  Det finns ett stort förråd som tillhör lägenheten, samlingslokal, övernattningslägenhet, festlokal, och tvättstuga med torkrum. Föreningen förfogar även över en biltvätt, en garagebyggnad och ett sophus.
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Kabel-TV via ComHem. Bredband via ComHem eller OwnIt. Föreningen har ett bra bredbandsavtal med OwnIt som erbjuder 100/100 Mbit för 175 kr i månaden.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Det råder separat kö till både garage och parkeringsplats där det kostar 350 kr/mån för garage som det finns 221 st av och till parkeringsplats kostar det 150 kr/mån där det finns 459 st.

  Det finns både kall och varmgarage. Kallgarage kostar 350kr/mån och varmgarage 550kr/mån. Det finns gott om besökarparkeringar.
Ekonomi
 • Avgift
  4 127 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår bostadsrättstillägg, värme, vatten och kabel-TV
 • Hushållsström
  250 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  250 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,16754
 • Andel av årsavg.
  0,16754
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  HSB BRF Berga i Helsingborg
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?

Prova vår smarta tjänst
Värderindikatorn

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier