Kadettgatan 58a / Västra Berga / Helsingborg

Ljus och rymlig 3 rok med inglasad balkong med fri utsikt över Norvalla IP.

Slutpris
1 030 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
5 758 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2019-06-07. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Berga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På översta våningen på Kadettgatan 58A finns nu möjligheten att förvärva en ljus och genomgående 3 rok. Från hallen till vänster når man det ena av de två rymliga sovrummen. Här finns gott om plats för en dubbelsäng. I anslutning till detta sovrum ligger det stora helkaklade badrummet, med golvvärme och tvättmaskin. Badrummet renoverades av föreningen när de gjorde stambyte.

Vardagsrummet är stort och ljust med plats för både soffgrupp och matbord, som gjort för socialt umgänge! Härifrån kommer man in i det andra sovrummet, också detta stort och rymligt och med fin utsikt.

Köket är ljust och fräscht, med plats för köksbord och vacker bröstpanel. Från köket kommer man ut till den inglasade balkongen, med trägolv och plats för sittmöbler.

Utsikten och ljusinsläppet i denna lägenhet är fantastiskt, här bor man insynsskyddat och lugnt .

Att bo på Västra Berga finns det många fördelar, för att nämna några är det främst att planlösningarna på treorna är praktiska och genomtänkta där varje rum får bra med yta. Att man sedan har parkeringsplatser som går att hyra där det finns flera som ligger väldigt nära bostaden är svårslaget att hitta och det kostar endast 150 kronor/månad. Bekvämt och underlättar verkligen vardagen. Det finns plats till att sätta in garderober och skapa mer förvaringsutrymmen men annars tillhör ett väldigt stort förråd lägenheten, väldigt bra. Själva området, Västra Berga är ett tryggt område, väldigt lugnt med allt inom räckhåll och enkelt att ta sig vidare med antingen de goda bussförbindelserna eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, grönområden, träningsanläggningar som gym och fotbollsplaner samt promenadavstånd till Pålsjö-skog och Maria-station. Flera parkeringsplatser som finns att hyra eller ställer man sig vid vägarna i området som har fri parkering. Flyttar man till Västra Berga är det svårt att flytta därifrån, ett fantastiskt område.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västra Berga

Västra Berga ligger i norra Helsingborg. Det finns stora grönområde och det är en lugn och fin miljö. Det finns pizzeria, blomsteraffär, postombud och ICA Nära inom gångavstånd. Det är nära till Väla med alla butiker och IKEA, mm. Skola och förskola finns i närområdet.

Nöje

Västra Berga ligger inte långt ifrån Helsingborg Arena med olika typer av arrangemang, musik och mässor. Olympia, HIF;s hemmaarena ligger också i närheten. Flera lunchrestauranger i området. Det är nära till Väla köpcentrum med dess stora utbud av olika butiker, IKEA, Elgiganten mm.

Fritid

På Västra Berga ligger Aktiverum, ett gym och träningscenter med stort utbud och Norrvalla IP. Natursköna Pålsjöskog med löpslingor och promenadstråk ligger inte långt härifrån. Där finns även tennisbanor. Västra Berga är ett grönt område som inbjuder till promenader och cykelturer i närområdet.

Kommunikation

Det finns mycket goda kollektiva kommunikationer som buss och tåg alldeles i närheten. Västra Berga ligger i norra Helsingborg med tillfarter både till E4:an och E6:an. Ängelholms flygplats når man på ca 30 min med bil.

Familjeliv

I närområdet ligger det flera förskolor och även grundskolor, såsom Västra Berga skola F-9 och Ringstorpsskolan F-6. Det finns flera lekplatser och härliga grönområden att leka på. Bibliotek finns i närheten.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.