Klockaregatan 2a

Klockaregatan 2a

Slutpris

1 095 000 kr


Eneborg— Helsingborg

Klockaregatan 2a


Slutpris
1 095 000 kr

Eneborg— Helsingborg

FIN LÄGENHET MED BALKONG OCH HISSEN NÅR NI FRÅN MARKPLAN!

Välkomna till Klockaregatan 2a, en fin tvåa om 53 kvm med balkong och hissen når ni från markplan på populära Eneborg!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning som gör att varje rum får bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp som skapar en känsla av att den upplevs större. Från att ni tagit hissen från markplan upp till våning två så möts ni av en ljus hall med plats till att hänga av sig. På hallens vänstra sida finner man köket, ett stilrent kök som är äldre men luckorna har blivit målade, man har bytt bänkskivan och kaklet. Ett kök som tar fram matglädjen med förvaring på båda sidor, arbetsytor och plats till ett matbord. Badrummet är helkaklat där nuvarande ägare har satt dit nytt badrumsskåp och duschvägg. Sovrummet får plats med en dubbelsäng och är inredd med garderober längs ena sidan. Fördel med sovrummets placering i lägenheten då det bara är att stänga igen dörren och umgås i de sociala delarna som det stora vardagsrummet när vänner/familj är på besök. Ett rum som får ett fantastiskt ljusinsläpp och förlängs genom att öppna upp mot balkongen som får plats med ett mindre möblemang. Gillar ni att ha bjudningar hemma så går det att inreda med ett större matbord och soffgrupp i vardagsrummet. Noterbart är att det finns ett vindsförråd samt källarförråd.

Ni har på promenadavstånd livsmedelsbutik som Coop, pizzerior, restauranger, busshållplats, sjukhus, skola, träningsanläggning och ni når stan på några minuter med ett brett utbud av restauranger, nöjen samt tågstation och färjan. Trevligt att kunna ta en promenad och njuta av våren/sommaren på den omtalade parken Viskängen. Ett område som underlättar er vardag!


Boarea
53 kvm
Avgift
3 644 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-08-20

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Klockaregatan såldes av oss 2021-08-20. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Klockaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.