Koltrastgatan 25 A

Koltrastgatan 25 A

Slutpris

1 700 000 kr


Mariastaden— Helsingborg

Koltrastgatan 25 A


Slutpris
1 700 000 kr

Mariastaden— Helsingborg

Marklägenhet med villakänsla på bästa läge i Mariastaden

Nu har jag nöjet att välkomna er till Koltrastgatan 25 A i Mariastaden. Denna marklägenhet har stenlagd uteplats på framsidan och trädäck samt trädgård på baksidan. Lägenhetens 77 kvm bjuder på ett rymligt vardagsrum där det finns plats för både en stor soffgrupp och matsalsmöblemang, ett kök med utsikt över den grönskande trädgården, ett stort sovrum med tillhörande klädkammare och ett renoverat badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet har man utgången till trädgården och trädäcket. Trädgården är belägen i syd- och västläge och här kan man alltså njuta av solen större delen av dagen. Lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter i och med klädkammaren, förrådet samt garderoberna i hallen.

Det finns de i föreningen som har byggt om dessa lägenheter till förmån för ett extra rum. Detta har de gjort genom att dela av sovrummet. Därmed får man ett extra barnrum, kontor eller gästrum. Smart!

Så är ni intresserade av ett lugnt och trivsamt beläget boende med närhet till grönområden, skolor och livsmedelsbutiker? Här bor man med promenadavstånd till ICA Supermarket, pizzerior, solarium, apotek, frisör, två olika gym, samt flera nu outhyrda lokaler som inom kort kommer få nya gäster och nya affärer. Man bor i ett område med flertalet förskolor och skolor. Just nu håller de även på att bygga ett nytt skolområde med idrottshall m.m.
Man bor i en stadsdel i ständig utveckling med goda förbindelser in till centrum tack vare både stadsbussar och tåg via Maria Station. Mariastaden är ett område att trivas i och här bor många barnfamiljer.

VÄLKOMMEN HEM!


Boarea
76.7 kvm
Avgift
5 029 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-04-20

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Koltrastgatan såldes av oss 2018-04-20. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Koltrastgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.