Koltrastgatan 25 A / Mariastaden / Helsingborg

Marklägenhet med villakänsla på bästa läge i Mariastaden

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
76,7 kvm
Avgift
5 029 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-04-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Koltrastgatan såldes av oss 2018-04-20. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Koltrastgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mariastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har jag nöjet att välkomna er till Koltrastgatan 25 A i Mariastaden. Denna marklägenhet har stenlagd uteplats på framsidan och trädäck samt trädgård på baksidan. Lägenhetens 77 kvm bjuder på ett rymligt vardagsrum där det finns plats för både en stor soffgrupp och matsalsmöblemang, ett kök med utsikt över den grönskande trädgården, ett stort sovrum med tillhörande klädkammare och ett renoverat badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet har man utgången till trädgården och trädäcket. Trädgården är belägen i syd- och västläge och här kan man alltså njuta av solen större delen av dagen. Lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter i och med klädkammaren, förrådet samt garderoberna i hallen.

Det finns de i föreningen som har byggt om dessa lägenheter till förmån för ett extra rum. Detta har de gjort genom att dela av sovrummet. Därmed får man ett extra barnrum, kontor eller gästrum. Smart!

Så är ni intresserade av ett lugnt och trivsamt beläget boende med närhet till grönområden, skolor och livsmedelsbutiker? Här bor man med promenadavstånd till ICA Supermarket, pizzerior, solarium, apotek, frisör, två olika gym, samt flera nu outhyrda lokaler som inom kort kommer få nya gäster och nya affärer. Man bor i ett område med flertalet förskolor och skolor. Just nu håller de även på att bygga ett nytt skolområde med idrottshall m.m.
Man bor i en stadsdel i ständig utveckling med goda förbindelser in till centrum tack vare både stadsbussar och tåg via Maria Station. Mariastaden är ett område att trivas i och här bor många barnfamiljer.

VÄLKOMMEN HEM!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration