Lilla Bergaliden 3 / Centrum / Helsingborg

Ytsmart etta med centralt läge i Helsingborg. Hiss finns och balkong i sydvästläge!

Slutpris
1 160 000 kr
Boarea
42 kvm
Avgift
3 180 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-01-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lilla Bergaliden såldes av oss 2020-01-26. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Lilla Bergaliden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna ytsmarta etta med centralt läge i Helsingborg. Härifrån promenerar du ner till hjärtat av Helsingborg med alla restauranger, fik och affärer som denna vackra stad har att erbjuda. Om du är student så kan du enkelt ta dig vidare till skolorna både i staden men även Lund och Malmö då tågstationen Knutpunkten ligger 350 meter från lägenheten. Du promenerar dit på bara 5 minuter!

Lägenheten har blivit renoverad den senaste tiden och har fått nya golv, nymålade väggar, uppfräschning av köket med bland annat nya vitvaror. Alltså är det bara att flytta in! Badrummet är stort för att vara en etta och här finns idag ett badkar. Vill man inte ha badkar och hellre vill ha dusch så är det enkelt att fixa till. Då skulle man till och med kunna få plats med en tvättmaskin, idag finns det gemensam tvättstuga i källaren.

Vardagsrummet är ljust och rymligt. De flesta möblerar dessa rummen med både en säng och en soffa vilket rummet tillåter. Det får enkelt plats både soffa och säng. Matplats har man vid fönsterna i köket. Alla fönster och fönsterdörren ligger i sydvästläge som innebär att solen kommer in i lägenheten från lunch tills den går ner på kvällen. På balkongen kan man stätta ett litet bord och stolar och njuta av utsikten mot söder som är helt fantastisk när träden blommar.

I den låga avgiften på 3 180 kr ingår all värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättstillägget och även bredband (50/10 mbit). Det enda som tillkommer är alltså elen som normalt brukar ligga på 200-250 kr/månaden. Alltså ett väldigt billigt boende!

Hör av dig till oss redan idag för att inte missa chansen. I och med att ingen bor i lägenheten så kommer vi ha privatvisningar före de två inplanerade visningarna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.