Lundagatan 11 / Wilson Park / Helsingborg

FIN ETAGE-TVÅA PÅ WILSON PARK!

Slutpris
880 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
3 811 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lundagatan såldes av oss 2020-08-03. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Lundagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Wilson Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna charmiga bostad belägen högst upp i huset med högt i tak, synliga bjälkar, stora fönster och snedtak på populära Wilson Park!

In genom hallen får man en försmak av den härliga takhöjden och det ljusa brädgolvet som är genomgående i lägenheten och de ljusa kulörerna på väggarna. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som gör att lägenheten känns större. Trevliga sociala umgängesytor som kan inredas med soffgrupp och matbord. Köket går i vita luckor, kakel och en mörkare bänkskiva som har diskmaskin. Badrummet är helkaklat som är utrustat med duschkabin och tvättmaskin. Ett fint sovrum med en fondvägg som fint bryter av som får plats med säng och förvaring.

På Wilson Park bor man i ett lugnt och familjevänligt område som förenklar er vardag med allt från skolor, livsmedelsbutiker, busshållsplatser, grönområden som trevliga parker, pizzerior och gångavstånd ner till centrum. I centrum finns ett brett utbud av trevliga restauranger, nöjen, färjan över till Danmark, tågsstationen och Campus. Ett läge som gör att ni inte blir beroende av bil för att ta er runt. En chans som ni inte vill ska gå er förbi!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.