Magnoliagatan 18

Magnoliagatan 18

Slutpris

4 425 000 kr


Ramlösagården— Helsingborg

Magnoliagatan 18


Slutpris
4 425 000 kr

Ramlösagården— Helsingborg

FINT 1-PLANS HUS MED GARAGE I POPULÄRT OMRÅDE!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva detta mycket fina 1-plans hus med isolerat garage på populära Gustavslund, välkomna till Magnoliagatan 18!

Myresjöhus som byggdes 2004 med en välplanerad planlösning där man verkligen tänkt på allt i minsta detalj, från placeringarna av fönster för att få maximalt ljusinsläpp till fördelningen av ytorna i varje rum. Stenlagd uppfart med plats till två bilar samt ett isolerat garage. Det första man lägger märke till är den välskötta och smakfullt inredda framsidan med em/kvälls-sol som har plats till utemöbler och en markis för att reglera ljusinsläppet in i bostaden. Häcken runt om gör det insynsskyddat så man verkligen kan koppla av på sin tomt. På baksidan finner man trädgården, gräsmatta med plats till utemöbler. In genom ytterdörren möts man av en rymlig hall med plats till att hänga av sig. Genomgående vattenburen golvvärme i hela huset. Köket är från märket HTH som går i ljusa luckor, rött kakel tillsammans med en svart granitbänkskiva som fint bryter av. Grovköket når man genom köket som även tar en ut till garaget och baksidan, smidigt när man varit och handlat. Det finns tre väldisponerade sovrum där det första badrummet delar av de två första rummen. Det tredje är det största med egen ingång till det andra badrummet som även har bastu, lyx att vakna upp och kunna stiga direkt in i badrummet. Bägge badrummen är helkaklade där ena är utrustat med dusch och andra badkar. Det finns flera umgängesytor som bredvid hallen med plats till ett matbord eller i det stora öppna vardagsrummet som kan inredas med både soffgrupp och matbord.

Här bor man i ett populärt område som är lugnt och barnvänligt med god kommunikation och service inom räckhåll. Man bor väldigt bekvämt med att kunna komma ut på E6:an smidigt med bil alternativt pendla med buss/tåg som ligger nära och går väldigt ofta. Det finns allt som ens vardag kan tänkas behöva från livsmedelsbutiker, dagis, skolor, vårdcentral, pizzeria, promenadstigar till sport och nöjen, ett område att trivas i!


Boarea/biarea
130/27 kvm
Driftkostnad
30 436 kr/år
Tomtarea
734 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-21

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Magnoliagatan såldes av oss 2020-04-21. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Magnoliagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.