Malmögatan 3a

Malmögatan 3a

Slutpris

1 195 000 kr


Eneborg— Helsingborg

Malmögatan 3a


Slutpris
1 195 000 kr

Eneborg— Helsingborg

VÄLPLANERAD TVÅRUMSLÄGENHET I POPULÄR HSB FÖRENING!

Nu har vi nöjet att kunna erbjuda denna välplanerade och moderna tvårumslägenhet i populära Hsb brf Malmgården. Lägenheten ligger på tredje våningen och har en fullt möblerbar balkong med en härlig utsikt.

Lägenheten erbjuder en praktisk och välplanerad planlösning där varje rum har fått bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp. In välkomnas man av en ljus hall med ett fint klinkergolv som har en fin grön nyans på väggen som bryter av det ljusa. Till höger om hallen finner man köket, ett stilrent och praktiskt kök. Ett kök som gör det kul att laga mat med förvaring och arbetsytor på bägge sidor. Det finns plats till att sätta in ett matbord eller så har man som nuvarande ägare, ett barbord. Stort sovrum med ett fint parkettgolv tillsammans med ljusa kulörer på väggarna. Ett charmigt rum med ett burspråk, här kan det inredas med säng och förvaring.

Helkaklat badrum som är utrustat med dusch från stambytet som går i stilrena kulörer på kaklet, vitt och grått. Stora umgängesytor med plats till en matgrupp och en soffhörna med tv-bänk. Från vardagsrummet når man balkongen som är fullt möblerbar som bjuder på en härlig utsikt.

En bostad för er som är ute efter det lilla extra, en fin lägenhet med smakfulla materialval i ett populärt område med närhet till allt vad sin vardag kan tänkas behöva. Det finns bland annat livsmedelsbutiker, gym, apotek, promenadavstånd till centrala Helsingborg med sitt breda utbud av restauranger och nöjen. Studerar man är detta ett toppenläge då det både finns goda bussförbindelser annars ligger det nära så man kan promenera ner till skolorna. Föreningen har både garageplatser och parkeringsplatser, där rådet det kö-system mot en avgift/månad. Förvaringsutrymme finns det gott om i lägenheten men man har också ett vindsförråd och ett källarförråd som tillhör. En mycket fin lägenhet som det enbart är att flytta in i.


Boarea
52 kvm
Avgift
3 427 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-02

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Malmögatan såldes av oss 2020-03-02. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Malmögatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.