Malmögatan 4B

Malmögatan 4B

Slutpris

950 000 kr


Eneborg— Helsingborg

Malmögatan 4B


Slutpris
950 000 kr

Eneborg— Helsingborg

GENOMGÅENDE TVÅA MED BALKONG!

I omtyckta Eneborg kan vi nu stolt presentera denna genomgående tvåa om hela 52 kvm med en stor balkong i ett västerläge!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp som bildas av den höga takhöjden. På första våningen (en halv trappa upp) finner vi denna fina tvåa där man kommer rakt in i en rymlig hall med ett fint laminatgolv som sträcker sig vidare in i sovrummet. Här finns plats till att hänga av sig ytterplaggen. Stort sovrum som har en klädkammare i anslutning men vill man finns det god plats att sätta in fler garderober. Badrummet är helkaklat i ljusa kulörer från stambytet år 2000 som är utrustat med dusch. Köket renoverades 2018 som är inrett med mörkare nyanser på luckorna och kaklet som sedan bryts av med den ljusa bänkskivan. Köket är stort med plats till att sätta in ett matbord. Vardagsrummet erbjuder stora umgängesytor som kan inredas med såväl matbord som soffgrupp. Från vardagsrummet når man balkongen, favoritplatsen på sommaren då den ligger i ett trevligt västerläge och är fullt möblerbar med soffgrupp och tillhörande bord.

På Eneborg bor man i ett populärt och tryggt område som ligger strategiskt väldigt bra då bil inte är nödvändigt att ha för att ni ska kunna enkelt ta er runt. Här ligger allt under promenadavstånd som livsmedelsbutiker, träningsanläggningar, grönområden, centrum med sitt breda utbud från restauranger till nöjen samt skolor. Det är bra bussförbindelser för den som vill ta sig vidare ut och runt i resten av Helsingborg. Med andra ord ett toppenläge för första gångsköparen, den studerande eller den ensamstående. Att bostaden är på första våningen är en stor fördel då det inte finns hiss i fastigheten.

Vi ses på visningar, ni anmäler er genom hemsidan, tack!


Boarea
52 kvm
Avgift
3 735 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-09

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Malmögatan såldes av oss 2020-03-09. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Malmögatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.