Malmögatan 7c

Malmögatan 7c

Slutpris

1 060 000 kr


Eneborg— Helsingborg

Malmögatan 7c


Slutpris
1 060 000 kr

Eneborg— Helsingborg

TVÅA OM 53 KVM MED BALKONG PÅ ENEBORG!

Söker ni en välplanerad tvåa om 53 kvm där badrummet har renoverats i samband med stambyte, balkong och möjlighet att sätta er egna prägel? Välkomna till Malmögatan 7c!

Skapa ert drömhem på en populär adress, större delen av bostaden är i renoveringsskick förutom badrummet som renoverades i samband med stambytet som är inrett med kakel och utrustat med dusch.

Välplanerad planlösning som fördelar sig på en rymlig hall med plats till att hänga av sig och till höger om hallen finner man köket och rakt fram innan badrummet finner man klädkammaren. Ett äldre men välhållet kök som har god förvaring i över/underskåpen och bra med arbetsytor samt möjlighet att inreda med ett matbord. Sovrummet är i bra storlek med inbyggda garderober, plats till säng och trevlig detalj som burspråket. Balkongen nås genom vardagsrummet, fullt möblerbar balkong och ett stort härligt vardagsrum som erbjuder trevliga umgängesytor till både soffgrupp och matbord.

Här bor man i ett lugnt och omtyckt område med god service och kommunikation inom räckhåll. På promenadavstånd når ni centrums utbud och i området finns det livsmedelsbutiker, gym, apotek, sjukhuset samt bra med bussförbindelser. Till bostaden har ni ett förråd i källaren och på vinden. För er som är träningsintresserade så har ni föreningens gym i källaren på Skånegatan 14c. Har ni vänner/familj som rest en längre sträcka så finns det att hyra ett övernattningsrum som kostar cirka 250 kronor/natt.


Boarea
53 kvm
Avgift
3 820 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-12-05

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Malmögatan såldes av oss 2022-12-05. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Malmögatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.