Persgatan 53 / Norr / Helsingborg

VÄLPLANERAD ETTA MED UTEPLATS PÅ NORR!

Slutpris
1 370 000 kr
Boarea
32 kvm
Avgift
2 569 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
0 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Persgatan såldes av oss 2020-04-20. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Persgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns lägenheten för dig som vill bo i ett populärt område med sundet och stadens puls som granne med sitt breda utbud av restauranger och nöjen, välkommen till Norr!

Persgatan 53, en välplanerad etta på 32 kvm med en trevlig uteplats som ligger i ett härligt västerläge som kan inredas med utemöbler, favoritplatsen i bostaden. Ljusinsläppet kan regleras med markisen. Ytorna är fördelade på en ljus hall med ett fint grått klinkergolv som sedan går över till det genomgående ljusa laminatgolvet. Från hallen kliver man in i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Bildas en härlig rymd och ljusinsläpp som gör att rummet känns större. Smakfulla materialval och detaljer i köket som gör det kul att laga mat och köksön ger bra med belastningsytor/förvaring och plats till stolar. Ikea-kök med utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kombinerad kyl och frys. Sovalkov med plats till säng och garderober längs ena sidan som sedan tar en till badrummet. Helkaklat badrum som är utrustat med wc, kommod, tvättmaskin, handdukshållare, dusch med duschvägg. Till bostaden tillhör ett vindsförråd och föreningen har en gemensam stor takterrass som får nyttjas av medlemmarna, mycket trevligt!

På Norr bor man med sundet och stadens puls som granne, ett fantastiskt läge! Det finns bra med förbindelser och god service som underlättar er vardag med ett flertal busshållsplatser, gångavstånd till stationen, livsmedelsbutiker, restauranger och trevliga promenadstråk som landborgen för att nämna några.

Boka in er på visning så ni inte missar chansen, vi ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.