Rektorsgatan 1

Rektorsgatan 1

Slutpris

1 420 000 kr


Slottshöjden— Helsingborg

Rektorsgatan 1


Slutpris
1 420 000 kr

Slottshöjden— Helsingborg

Fräsch och fin 2 rok med sundsutsikt på Rektorsgatan

På tredje våningen på Rektorsgatan 1 finns denna vackra tvårumslägenhet. Redan i hallen möts man av utsikten över Öresund. På golvet innanför dörren ligger ett vackert stengolv och i hallen utanför badrum och kök ligger nytt laminatgolv. Samma golv ligger i det angränsande vardagsrummet där ljuset flödar in och man har fin utsikt. Väggarna är målade i ljust grått och rummet har även en fransk balkong som släpper in härlig luft varma sommardagar. Man har bra plats för socialt umgänge, både matbord och soffgrupp får plats. Från vardagsrummet kommer man in i det rymliga sovrummet där det också ligger nytt laminatgolv, samma som i hall och vardagsrum. Fönstret släpper in ljus och utsikten är lika fin här som i vardagsrummet. Förvaringen är god med en vägg fylld med garderober. Köket som nås från hallen har mörkgrått stengolv, vita väggar och luckor målade i ljust grått. Bänkskiva är i laminat och utrustat med spis, fläkt, vask, diskmaskin samt kyl/frys. Vid fönstret finns det plats för matplats. På motsatt sida i hallen ligger badrummet med vit kakel och svartmålat klinkergolv. Det är utrustat med dusch, wc och handfat.

Under 1999-2000 genomgick fastigheterna en genomgripande renovering, varvid samtliga avloppsstammar byttes ut med en tillkommande köks- och badrumsrenovering. Fastigheterna är moderna än idag med sin tidlösa funktionalistiska stil och dess geografiska läge i Helsingborg, som betraktas som det bästa tänkbara.

Här bor man med promenadavstånd till det pulserande citylivet nere på Kullagatan. På ett par minuter kan man vara nere vid Helsingborgs teater, konserthus, biograf m.m. Man bor även nära flera parkområden och Olympias idrottsområde.


Boarea
56 kvm
Avgift
4 260 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-04-18

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Rektorsgatan såldes av oss 2019-04-18. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Rektorsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.