Rektorsgatan 16

Rektorsgatan 16

Slutpris

1 300 000 kr


Slottshöjden— Helsingborg

Rektorsgatan 16


Slutpris
1 300 000 kr

Slottshöjden— Helsingborg

VÄLPLANERAD ETTA MED LÅG AVGIFT PÅ FEMTE VÅNING!

Snart ges möjlighet att förvärva denna fina stora etta på 41 kvm med en attraktivt låg avgift som är belägen på femte våning med hiss på Rektorsgatan 16!

Ni tar hissen upp till våning fem där ni stiger in i en rymlig hall med god förvaring i form av garderober och plats till att hänga av sig. Compact living när det är som bäst där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp, en perfekt första lägenhet eller för pendlaren som behöver en övernattningsbostad. Vardagsrummet erbjuder plats till umgängesytor som kan inredas med soffgrupp och skrivbord men även en sovalkov med plats till en säng. Från vardagsrummet och köket får man en fantastisk utsikt över takåsarna och fri sikt på de höga läget. Trevligt kök med arbetsytor, förvaring i form av över/underskåp och plats till ett matbord. Badrummet går i ett tidlöst kakel som är utrustat med badkar. Ett hem med bra förvaring och noterbart är att de tillhör ett förråd till bostaden.

På Slottshöjden bor man på ett lugnt område med promenadavstånd till centrum med sitt breda utbud av restauranger, fik, shopping och knutpunkten med tåg och buss eller färjan över till Danmark. Ett område som underlättar er vardag där man finner en busshållplats precis utanför, Coop, pizzeria vilket gör detta till ett toppenläge!


Boarea
41 kvm
Avgift
2 587 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2021-03-03

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Rektorsgatan såldes av oss 2021-03-03. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Rektorsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.