Röamöllagatan 42

Röamöllagatan 42

Slutpris

2 270 000 kr


Stattena— Helsingborg

Röamöllagatan 42


Slutpris
2 270 000 kr

Stattena— Helsingborg

STATTENAS FINASTE TREA FINNS NU TILL SALU!

Äntligen finns bostaden för er som vill ha något utöver det vanliga och som ställer höga krav på sin bostad, välkomna till Röamöllagatan 42!

På omtyckta Stattena finner man denna välplanerade, smakfullt renoverade trea som har en stor härlig balkong, en bostad med alla rätten!
Bostaden är fördelad på en inbjudande ljus hall med spotlights, inbyggd skjutdörrsgarderob, helkaklat badrum som skapar en modern känsla med de smakfullt utvalda kakelplattorna. Utrustat med dusch, tvättmaskin och spotlights. Det finns två väldisponerade sovrum med plats till säng, förvaring och skrivbord. Det ena används idag mer som ett kontor. Det andra som ligger i anslutning till köket som delas av med en fin industrivägg med härdat glas, har ett inbyggt smart förvaringssystem runt sängen från Vedum. Öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar en härlig rymd och får ett otroligt ljusinsläpp. Väldigt fint kök från Vedum med maskinpark från Cylinda som sattes in 2019 med smakfulla materialval och detaljer där allt är genomtänkt från arbetsytor till maximal förvaring. I vardagsrummet finns plats till soffgrupp och matbord som sedan leder en ut till balkongen. Stor trivsam balkong som är fullt möblerbar som förlänger vardagsrummet och blir en favoritplats. Smart belysning till spotlightsen i hall, badrum och vardagsrum kan styras genom mobilen.

På Stattena bor man med närhet till livsmedelsbutiker, restauranger, bussförbindelser, trevliga grönområden som Pålsjö-skog, gym, apotek och mycket mer. Ett område man inte är beroende av bil men har man bil så finns det att hyra parkerings/garageplats mot en kostnad där det dock råder kö-system annars finns det fria parkeringar längs gatorna i området. Noterbart är att det tillhör att källarförråd och ett vindsförråd till bostaden.

Missa inte denna chans. Hör av er och boka en tid för visning så blir ni uppdaterade. Vi ses!


Boarea
74 kvm
Avgift
4 058 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-05

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Röamöllagatan såldes av oss 2020-08-05. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Röamöllagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.