Röamöllagatan 42 / Stattena / Helsingborg

STATTENAS FINASTE TREA FINNS NU TILL SALU!

Slutpris
2 270 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
4 058 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Röamöllagatan såldes av oss 2020-08-05. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Röamöllagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stattena är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns bostaden för er som vill ha något utöver det vanliga och som ställer höga krav på sin bostad, välkomna till Röamöllagatan 42!

På omtyckta Stattena finner man denna välplanerade, smakfullt renoverade trea som har en stor härlig balkong, en bostad med alla rätten!
Bostaden är fördelad på en inbjudande ljus hall med spotlights, inbyggd skjutdörrsgarderob, helkaklat badrum som skapar en modern känsla med de smakfullt utvalda kakelplattorna. Utrustat med dusch, tvättmaskin och spotlights. Det finns två väldisponerade sovrum med plats till säng, förvaring och skrivbord. Det ena används idag mer som ett kontor. Det andra som ligger i anslutning till köket som delas av med en fin industrivägg med härdat glas, har ett inbyggt smart förvaringssystem runt sängen från Vedum. Öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar en härlig rymd och får ett otroligt ljusinsläpp. Väldigt fint kök från Vedum med maskinpark från Cylinda som sattes in 2019 med smakfulla materialval och detaljer där allt är genomtänkt från arbetsytor till maximal förvaring. I vardagsrummet finns plats till soffgrupp och matbord som sedan leder en ut till balkongen. Stor trivsam balkong som är fullt möblerbar som förlänger vardagsrummet och blir en favoritplats. Smart belysning till spotlightsen i hall, badrum och vardagsrum kan styras genom mobilen.

På Stattena bor man med närhet till livsmedelsbutiker, restauranger, bussförbindelser, trevliga grönområden som Pålsjö-skog, gym, apotek och mycket mer. Ett område man inte är beroende av bil men har man bil så finns det att hyra parkerings/garageplats mot en kostnad där det dock råder kö-system annars finns det fria parkeringar längs gatorna i området. Noterbart är att det tillhör att källarförråd och ett vindsförråd till bostaden.

Missa inte denna chans. Hör av er och boka en tid för visning så blir ni uppdaterade. Vi ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Stattena

Stattena är ett lugnt område i norra Helsingborg. Från Stattena är det nära till Helsingborgs centrum, med stort kulturutbud och nattliv. Olympiaområdets idrottsanläggningar med bla HIF;s hemmaarena ligger cirka 10 minuters promenadavstånd. I närområdet finns både gym, apotek, affärer, koloniområden och ett flertal olika matställen.

Nöje

På Olympia hålls det fotbollsmatcher, HIF;s hemmaarena. På Helsingborgsarena hålls det konserter, föreläsningar, mässor och andra event.

Fritid

På Stattena centrum ligger SATS. Man har nära till Olympiaområdets fina anläggningar med curling-och ishallar samt inomhushallar för olika bollsporter och friidrott. Det är också promenadavstånd till Pålsjöskog med löpspår och promenadstråk, tennisbanor och våffelstuga.

Kommunikation

Det finns mycket bra kommunikationer till och från Stattena, både stadsbussar och regionbussar stannar vid Stattena centrum.

Familjeliv

I närområdet finns det många förskolor och skolor. Det är ett lugnt och familjevänligt område, med lekplatser och grönområde.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.