Skaragatan 27 / Rosengården / Helsingborg

PERFEKT FÖRSTA GÅNGSLÄGENHET I OMTYCKT OMRÅDE!

Slutpris
700 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
2 788 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skaragatan såldes av oss 2019-08-22. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Skaragatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosengården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Snart ges ett ypperligt tillfälle att förvärva den perfekta första gångslägenheten med balkong som ligger i ett omtyckt område med goda förbindelser och kommunikation!

Lägenheten är fördelad på två rum och kök på 45 kvm som erbjuder en genomgående och välplanerad planlösning. Bra ytor, härligt ljusinsläpp i rummen och framförallt ligger den endast en trappa upp. In genom ytterdörren möts man av en ljus hall där det finns plats till att hänga av sig ytterplaggen. Framför hallen finner man badrummet som är inrett med plastmatta och våtrumstapet. Vidare in kommer man till köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Trevligt att kunna laga middag samtidigt som man är social med gästerna i vardagsrummet. Ett originalkök med goda arbetsytor, förvaring och plats till ett matbord. Vardagsrummet kan inredas med en större soffgrupp med tv-bänk som också har utgång till balkongen. Förbi vardagsrummet når man sovrummet som får plats med säng och förvaring. Balkongen är stor och trivsam med plats till utemöbler där ni kan avnjuta första koppen och njuta av förmiddagssolen.

Lägenheten är belägen strategiskt väldigt bra då just den här fastigheten ligger nära tvättstugan och har stora gräsmattor runt om sig. Det tillhör ett förråd till lägenheten, bra med extra förvaring och sen är det en väldigt låg avgift om man vill ha en parkeringsplats.

På rosengården bor man med närhet till god service och kommunikationer. På promenadavstånd har man förskolorna Solrosens Förskola, Skarans Förskola och John Blunds Förskola. För barn som går i grundskolan finns både Nanny Palmkvistskolan och Sally Bauer skolan. För de ytterligare lite äldre barnen så finns Filborna gymnasiet. Vid Filborna gymnasium har man även det otroligt populära gymmet Filborna Arena där det även finns en stor simhall. Man har också gångavstånd till Rosengården centrum där det finns: Bibliotek, Vårdcentral, BVC, Postombud, Apotek, Mataffär, Pizzeria, Konditori, Frisör, Fritidsgård. Ett fantastiskt läge med andra ord där det är lätt att ta sig därifrån in till stan eller ut från Helsingborg antingen med bil eller buss då det finns ett flertal busshållsplatser inom kort avstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.