Sturegatan 28 / Söder / Helsingborg

RENOVERAD TVÅA MED BALKONG OCH HISS I FASTIGHETEN!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
61.7 kvm
Avgift
3 268 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-06-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sturegatan såldes av oss 2019-06-14. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Sturegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sturegatan 28, en bostad om två rum och kök på 61 kvm som är belägen på tredje våningen vilket man når genom att ta hissen.

Bostaden erbjuder en praktisk och kvadratsmart planlösning med ett genomgående fint parkettgolv. Lägenheten har genomgått en större renovering under 2019. Alla rum får bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp vilket man känner direkt när man kliver in i hallen. En rymlig hall med plats till både att hänga av sig ytterplaggen och garderober. Till vänster om hallen finner man det helkaklade och moderna badrummet som är utrustad med dusch och spotlights, Vardagsrummet erbjuder goda umgängesytor som plats till både en soffgrupp och matbord samt att man har en franskbalkong, charmigt. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket, ett praktiskt, modernt och väldigt smakfullt kök. Köket har bra med förvaring samt plats till ett matbord. Utrustat med spis, fläkt, ugn, diskmaskin, spotlights, kyl och frys. Sovrummet är stort med plats till dubbelsäng och här har man även gjort en walk-in-closet som öppnas upp mot sovrummet istället för ut i hallen som tidigare som gör att sovrummet känns mycket större. Genom sovrummet når man balkongen, en rymlig och lättmöblerad balkong som utnyttjas väl med en hög och fri utsikt.

Att bo just här finns det flera fördelar med, en bostad att enbart flytta in i utan att tänka på att renovera. Ligger i ett omtyckt och trevligt område med goda möjligheter till parkering, förbindelser som gör det smidigt att kunna ta sig både in och ut från stan samt god service med allt från livsmedelsbutiker och skolor. Det finns bra med förvaring i lägenheten men sen har man även ett källarförråd som tillhör. Ett perfekt boende för paret eller första gångsköparen som vill ha lätt att ta sig till arbetet eller till skolan.

Varmt välkomna till visning där ni bokar er genom att kontakta mäklaren, Pontus på antingen hans mail pontus.aronsson@maklarhuset.se eller 0735-16 39 91.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Söder

Söder tillkom på 1800-talet under Helsingborgs kraftiga expansion. Etableringen av hamnen och järnvägen söderut gjorde att många industrier etablerade sig här och i anknytning till dessa byggdes arbetarbostäder. Stadsdelen har en mångkulturell prägel, med flera butiker där man kan köpa bla råvaror från fjärran länder och restauranger som erbjuder olika nationalrätter. På Söder finns Söderpunkten, med Filmstaden, Pinchos, frisör, samt olika butiker. På Söder ligger också Helsingborgs Simhalsbad. Trädgårdsgatan åtskiljer "norr" från "söder". Södergatan är en av de två huvudgatorna i stadsdelen, tillsammans med Carl Krooksgatan. Mellan gatorna har de öppna platserna Gustav Adolfs torg och Mäster Palms plats bildats. Mot Centrum i norr avgränsas stadsdelen av mycket grönska genom Stadsparken, samt Gamla Kyrkogården och Donationskyrkogården. I Stadsparken är Helsingborgs stadsbibliotek beläget och parken inbjuder till avkoppling med flera olika sittmöjligheter, samt lekplats för barnen.

Nöje

På Mäster Palmsplats ligger den nybyggda biografen, Filmstaden . Med sju toppmoderna salonger, iSense-salong och en lyxig VIP-salong. I samma byggnad finns det frisörsalong, café, Pinchos mm. I Stadsparken ligger Helsingborgs stadsbibliotek. Här kan man ta en fika i cafeet, eller delta i något av alla arrangemang som anordnas.

Fritid

I området, på Södergatan, ligger Actic Simhallsbadet. Actics gym är utrustat med en friviktsavdelning och en konditionspark, 25 meters bassäng, barnbassäng samt ett brett utbud av gruppträningsklasser. på Södergatan ligger även Fitness24Seven, ett gym öppet dygnet runt.

Kommunikation

Söder trafikeras av stadsbussar. Det är väldigt nära till Knutpunkten, Helsingborgs centralstation, där man kan ta både tåg, bussar och även båt till Danmark.

Familjeliv

I närområdet finns flera förskolor, tex Tornerhjelms förskola & Gräshoppans förskola. På Magistergatan ligger Internationella Engelska Skolan, samt Söderskolan, Helsingborgs enda F-3 skola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.