Sturegatan 20 / Söder / Helsingborg

TVÅA PÅ MARKPLAN MED STOR UTEPLATS!

Slutpris
1 140 000 kr
Boarea
72,1 kvm
Avgift
3 400 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-09-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sturegatan såldes av oss 2019-09-08. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Sturegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Sturegatan 20 som är en två rum och kök på 72,1 kvm som är belägen på markplan med en fantastiskt uteplats som måste upplevas!

Bostaden erbjuder en genomgående och välplanerad planlösning där alla rum får bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp. In genom ytterdörren möts man av en ljus hall med klinkergolv som har golvvärme. Här finns det bra förvaring och god plats till att hänga av sig ytterplaggen. På hallens högra sida finner man det helkaklade badrummet som går i ljusa och mörka kulörer på kaklet som är utrustat med badkar. Stort sovrum som rymmer både en stor dubbelsäng, förvaring och ett skrivbord. Vidare in i lägenheten har man klädkammaren som ligger i anslutning till hallen, rummet är så pass stort att om man vill kan detta göras om till ett kontor. Köket är praktiskt med arbetsytor på bägge sidor samt förvaring och plats till ett matbord. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kombinerad kyl och frys. Vardagsrummet är stort och rymligt som får ett härligt ljusinsläpp som har utgång till trädäcket. Detta rum kan inredas med soffgrupp och matbord. Uteplatsen, bostadens favoritställe med dess storlek som rymmer möblemang som både soffgrupp och matbord. Underbart läge och ett givet ställe när man har besök hemma. Nämnvärt är att ett förråd tillhör bostaden som ligger dörr till dörr med bostaden, väldigt praktiskt med närheten, smidigt!

Ligger i ett omtyckt och trevligt område med goda möjligheter till parkering, förbindelser som gör det smidigt att kunna ta sig både in och ut från stan samt god service med allt från livsmedelsbutiker, skolor, restauranger, promenadavstånd till stan. Det finns bra med förvaring i lägenheten men sen har man även ett förråd som tillhör som ligger dörr i dörr till lägenheten.

Varmt välkomna till visning som ni bokar er till genom hemsidan, vi ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Söder

Söder tillkom på 1800-talet under Helsingborgs kraftiga expansion. Etableringen av hamnen och järnvägen söderut gjorde att många industrier etablerade sig här och i anknytning till dessa byggdes arbetarbostäder. Stadsdelen har en mångkulturell prägel, med flera butiker där man kan köpa bla råvaror från fjärran länder och restauranger som erbjuder olika nationalrätter. På Söder finns Söderpunkten, med Filmstaden, Pinchos, frisör, samt olika butiker. På Söder ligger också Helsingborgs Simhalsbad. Trädgårdsgatan åtskiljer "norr" från "söder". Södergatan är en av de två huvudgatorna i stadsdelen, tillsammans med Carl Krooksgatan. Mellan gatorna har de öppna platserna Gustav Adolfs torg och Mäster Palms plats bildats. Mot Centrum i norr avgränsas stadsdelen av mycket grönska genom Stadsparken, samt Gamla Kyrkogården och Donationskyrkogården. I Stadsparken är Helsingborgs stadsbibliotek beläget och parken inbjuder till avkoppling med flera olika sittmöjligheter, samt lekplats för barnen.

Nöje

På Mäster Palmsplats ligger den nybyggda biografen, Filmstaden . Med sju toppmoderna salonger, iSense-salong och en lyxig VIP-salong. I samma byggnad finns det frisörsalong, café, Pinchos mm. I Stadsparken ligger Helsingborgs stadsbibliotek. Här kan man ta en fika i cafeet, eller delta i något av alla arrangemang som anordnas.

Fritid

I området, på Södergatan, ligger Actic Simhallsbadet. Actics gym är utrustat med en friviktsavdelning och en konditionspark, 25 meters bassäng, barnbassäng samt ett brett utbud av gruppträningsklasser. på Södergatan ligger även Fitness24Seven, ett gym öppet dygnet runt.

Kommunikation

Söder trafikeras av stadsbussar. Det är väldigt nära till Knutpunkten, Helsingborgs centralstation, där man kan ta både tåg, bussar och även båt till Danmark.

Familjeliv

I närområdet finns flera förskolor, tex Tornerhjelms förskola & Gräshoppans förskola. På Magistergatan ligger Internationella Engelska Skolan, samt Söderskolan, Helsingborgs enda F-3 skola.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.