Sturegatan 20

Sturegatan 20

Slutpris

1 140 000 kr


Söder— Helsingborg

Sturegatan 20


Slutpris
1 140 000 kr

Söder— Helsingborg

TVÅA PÅ MARKPLAN MED STOR UTEPLATS!

Välkomna till Sturegatan 20 som är en två rum och kök på 72,1 kvm som är belägen på markplan med en fantastiskt uteplats som måste upplevas!

Bostaden erbjuder en genomgående och välplanerad planlösning där alla rum får bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp. In genom ytterdörren möts man av en ljus hall med klinkergolv som har golvvärme. Här finns det bra förvaring och god plats till att hänga av sig ytterplaggen. På hallens högra sida finner man det helkaklade badrummet som går i ljusa och mörka kulörer på kaklet som är utrustat med badkar. Stort sovrum som rymmer både en stor dubbelsäng, förvaring och ett skrivbord. Vidare in i lägenheten har man klädkammaren som ligger i anslutning till hallen, rummet är så pass stort att om man vill kan detta göras om till ett kontor. Köket är praktiskt med arbetsytor på bägge sidor samt förvaring och plats till ett matbord. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kombinerad kyl och frys. Vardagsrummet är stort och rymligt som får ett härligt ljusinsläpp som har utgång till trädäcket. Detta rum kan inredas med soffgrupp och matbord. Uteplatsen, bostadens favoritställe med dess storlek som rymmer möblemang som både soffgrupp och matbord. Underbart läge och ett givet ställe när man har besök hemma. Nämnvärt är att ett förråd tillhör bostaden som ligger dörr till dörr med bostaden, väldigt praktiskt med närheten, smidigt!

Ligger i ett omtyckt och trevligt område med goda möjligheter till parkering, förbindelser som gör det smidigt att kunna ta sig både in och ut från stan samt god service med allt från livsmedelsbutiker, skolor, restauranger, promenadavstånd till stan. Det finns bra med förvaring i lägenheten men sen har man även ett förråd som tillhör som ligger dörr i dörr till lägenheten.

Varmt välkomna till visning som ni bokar er till genom hemsidan, vi ses!


Boarea
72.1 kvm
Avgift
3 400 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-09-08

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Sturegatan såldes av oss 2019-09-08. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Sturegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.