Volontärsgatan 13b

Volontärsgatan 13b

Slutpris

1 110 000 kr


Västra Berga— Helsingborg

Volontärsgatan 13b


Slutpris
1 110 000 kr

Västra Berga— Helsingborg

ÄNTLIGEN EN TVÅA PÅ FÖRSTA VÅNING I HELT RÄTT LÄGE!

Nu ges möjlighet att förvärva denna fina tvåa om 63 kvm som ligger endast en trappa upp med en stor balkong i helt rätt läge.

Lägenheten erbjuder en välplanerad och genomgående planlösning där varje rum har fått bra med ytor. En ljus och rymlig hall med gott om plats att hänga av sig ytterplaggen. Bostaden är i ett fantastiskt skick även om de mesta är från original förutom badrummet som är från stambytet. Helkaklat badrum som är utrustat med dusch och tvättmaskin. Praktiskt kök med goda arbetsytor, förvaring i både över och underskåpen samt plats till ett matbord. Rymligt vardagsrum med trevliga umgängesytor som kan möbleras med matbord och soffgrupp som får ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Sovrummet är ljust och stort med plats till dubbelsäng och förvaring som även leder en ut till balkongen. Favoritplatsen är helt klart balkongen med sitt sydväst-läge som ger em/kvälls-sol och är fullt möblerbar med bord tillsammans med tillhörande stolar. Att man dessutom har områdets bästa läge med ingen närliggande byggnad som skymmer sikten gör det inte sämre. Möblera, bjud hem vännerna och njut!
En lägenhet att enbart flytta direkt in i och värt att notera är att till och med internet ingår i avgiften, otroligt bra!


Västra Berga är ett tryggt område, väldigt lugnt med allt inom räckhåll och enkelt att ta sig vidare med antingen de goda bussförbindelserna eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, grönområden, träningsanläggningar som gym och fotbollsplaner samt promenadavstånd till Pålsjö-skog och Maria-station. Det finns flera parkeringsplatser och garageplatser att hyra i föreningen och föreningen har också gott om besöksparkeringar. Flyttar man till Västra Berga är det svårt att flytta därifrån.


Boarea
63 kvm
Avgift
3 715 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-20

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Volontärsgatan såldes av oss 2020-04-20. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Volontärsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.