Volontärsgatan 13b / Västra Berga / Helsingborg

ÄNTLIGEN EN TVÅA PÅ FÖRSTA VÅNING I HELT RÄTT LÄGE!

Slutpris
1 110 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
3 715 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Volontärsgatan såldes av oss 2020-04-20. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Volontärsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Berga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges möjlighet att förvärva denna fina tvåa om 63 kvm som ligger endast en trappa upp med en stor balkong i helt rätt läge.

Lägenheten erbjuder en välplanerad och genomgående planlösning där varje rum har fått bra med ytor. En ljus och rymlig hall med gott om plats att hänga av sig ytterplaggen. Bostaden är i ett fantastiskt skick även om de mesta är från original förutom badrummet som är från stambytet. Helkaklat badrum som är utrustat med dusch och tvättmaskin. Praktiskt kök med goda arbetsytor, förvaring i både över och underskåpen samt plats till ett matbord. Rymligt vardagsrum med trevliga umgängesytor som kan möbleras med matbord och soffgrupp som får ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Sovrummet är ljust och stort med plats till dubbelsäng och förvaring som även leder en ut till balkongen. Favoritplatsen är helt klart balkongen med sitt sydväst-läge som ger em/kvälls-sol och är fullt möblerbar med bord tillsammans med tillhörande stolar. Att man dessutom har områdets bästa läge med ingen närliggande byggnad som skymmer sikten gör det inte sämre. Möblera, bjud hem vännerna och njut!
En lägenhet att enbart flytta direkt in i och värt att notera är att till och med internet ingår i avgiften, otroligt bra!


Västra Berga är ett tryggt område, väldigt lugnt med allt inom räckhåll och enkelt att ta sig vidare med antingen de goda bussförbindelserna eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, grönområden, träningsanläggningar som gym och fotbollsplaner samt promenadavstånd till Pålsjö-skog och Maria-station. Det finns flera parkeringsplatser och garageplatser att hyra i föreningen och föreningen har också gott om besöksparkeringar. Flyttar man till Västra Berga är det svårt att flytta därifrån.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västra Berga

Västra Berga ligger i norra Helsingborg. Det finns stora grönområde och det är en lugn och fin miljö. Det finns pizzeria, blomsteraffär, postombud och ICA Nära inom gångavstånd. Det är nära till Väla med alla butiker och IKEA, mm. Skola och förskola finns i närområdet.

Nöje

Västra Berga ligger inte långt ifrån Helsingborg Arena med olika typer av arrangemang, musik och mässor. Olympia, HIF;s hemmaarena ligger också i närheten. Flera lunchrestauranger i området. Det är nära till Väla köpcentrum med dess stora utbud av olika butiker, IKEA, Elgiganten mm.

Fritid

På Västra Berga ligger Aktiverum, ett gym och träningscenter med stort utbud och Norrvalla IP. Natursköna Pålsjöskog med löpslingor och promenadstråk ligger inte långt härifrån. Där finns även tennisbanor. Västra Berga är ett grönt område som inbjuder till promenader och cykelturer i närområdet.

Kommunikation

Det finns mycket goda kollektiva kommunikationer som buss och tåg alldeles i närheten. Västra Berga ligger i norra Helsingborg med tillfarter både till E4:an och E6:an. Ängelholms flygplats når man på ca 30 min med bil.

Familjeliv

I närområdet ligger det flera förskolor och även grundskolor, såsom Västra Berga skola F-9 och Ringstorpsskolan F-6. Det finns flera lekplatser och härliga grönområden att leka på. Bibliotek finns i närheten.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.