Volontärsgatan 10b

Volontärsgatan 10b

Slutpris

1 160 000 kr


Västra Berga— Helsingborg

Volontärsgatan 10b


Slutpris
1 160 000 kr

Västra Berga— Helsingborg

FIN TVÅA PÅ VOLONTÄREN MED STAMBYTT BADRUM OCH BALKONG I VÄSTERLÄGE!

Snart ges möjlighet att förvärva denna fina tvåa som har en trevlig balkong i områdets bästa läge på populära Västra Berga!

Välplanerad planlösning om 63 kvm som är fördelad på en rymlig hall med klinker, möjlighet att sätta in garderob och god plats till att hänga av sig. I anslutning till hallen finner man klädkammaren och badrummet. Helkaklat badrum som renoverades i samband med stambytet och är ett av Volontärens i särklass finaste badrum, helt rätt val av kulör på kaklet och att man valt till spotlights. Bekvämligheter som installerad toppmatad tvättmaskin. Till höger finner man köket, ett kök som höjer matlagningsglädjen med all förvaring, arbetsytor och framför allt att det finns en komplett maskinpark samt köksö. Ställ dit ett par barstolar och möblera separat med ett matbord så har ni god plats när vännerna/familjen är på besök.

Vardagsrummet är rymligt, fylls med härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Kan inredas med soffgrupp och matbord eller en kontorshörna. Sovrummet är i bra storlek med plats till säng och förvaring, härifrån når man även balkongen som ligger i västerläge. Trivsam balkong i helt rätt läge, om inte Volontärens bästa läge. Tänk er när utemöblerna är framme, vännerna är på ingång och solen ligger på, en fantastisk dag/kväll att vänta. Följ solen från fönstret från köket på morgonen och sen njut av solen på eftermiddagen på balkongen efter arbetet.

Det finns flera fördelar med just Volontären men för att nämna några förutom att det är en bra förening så ingår internet i avgiften. Vilket det inte gör i de flesta föreningarna och fortfarande är avgiften så pass attraktiv. Det finns bekvämligheter så som kall, varmgarage och parkeringsplats. Trevliga promenadstigar i området, ett läge som underlättar er vardag där ni genom promenadavstånd har ett flertal busshållplatser, Maria-station och för er som färdas med bil så kommer ni smidigt ut på motorvägen. Det finns pizzeria, fotbollsplaner, skolor, livsmedelsbutik och ni bor med kort avstånd till Ringstorp som har bageri, restaurang, post, Ica, Pizzeria, frisörsalong, skola och florist.

Låter detta intressant? Tveka inte att höra av er redan idag!


Boarea
63 kvm
Avgift
3 892 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-02-07

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Volontärsgatan såldes av oss 2023-02-07. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Volontärsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.