Volontärsgatan 5b

Volontärsgatan 5b


Västra Berga— Helsingborg

Volontärsgatan 5b



Västra Berga— Helsingborg

TREA MED BALKONG, STAMBYTT BADRUM OCH TOALETT PÅ VOLONTÄRSGATAN!

Nu ges möjlighet att bli ny ägare till denna oslipade diamant, välkomna till Volontärsgatan 5B!

Möjlighet att sätta sin egna prägel och skapa sitt drömhem med fantastiska förutsättningar. En välplanerad planlösning, ni har både ett badrum och toalett vilket är väldigt sällsynt för den här prislappen i Helsingborg samt att ni har balkongen i helt rätt läge med minimal insyn från övriga byggnader.

Bostaden fördelar sig på en inbjudande, rymlig hall med god plats till att hänga av sig, två väldisponerade sovrum där båda har ingång till badrummet. Kaklat badrum som är utrustat med dusch och en gästtoalett där båda renoverades i samband med stambytet. Klädkammare med bra förvaringsutrymme och på tal om förvaring så disponerar man över ett förråd i källarplan. Vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor som kan inredas med soffgrupp och matbord. Från både vardagsrum och kök når man balkongen, en trevlig balkong i bra storlek och om inte Volontärsgatans bästa läge med minimal insyn och utsikt mot grönska. Köket är äldre men välhållet, praktiskt inrett med god förvaring och arbetsytor samt plats till ett matbord.

Det finns flera fördelar med just Volontären men för att nämna några förutom att det är en bra förening så ingår internet i avgiften. Vilket det inte gör i de flesta föreningarna och fortfarande är avgiften så pass attraktiv. Treorna har både badrum och gästtoalett vilket är stambytt. Det finns bekvämligheter så som kall, varmgarage och parkeringsplats. Trevliga promenadstigar i området, ett läge som underlättar er vardag där ni genom promenadavstånd har ett flertal busshållplatser, Maria-station och för er som färdas med bil så kommer ni smidigt ut på motorvägen. Det finns pizzeria, fotbollsplaner, skolor, livsmedelsbutik och ni bor med kort avstånd till Ringstorp som har bageri, restaurang, post, Ica, Pizzeria, frisörsalong, skola och florist.

Låter detta intressant? Tveka inte att höra av er redan idag!


Boarea
78 kvm
Avgift
4 920 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-07-05

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Volontärsgatan såldes av oss 2023-07-05. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Volontärsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.