Flygarevägen 9C

Flygarevägen 9C

Slutpris

8 300 000 kr


Höllviken— Vellinge

Flygarevägen 9C


Slutpris
8 300 000 kr

Höllviken— Vellinge

Villa på ljuvlig tomt på kanalgatorna i Höllviken

Mitt i den mest underbara naturen på en av Höllvikens kanalgator ligger denna välplanerade villa med ljuvlig trädgård i sydvästläge. Boytan fördelar sig över en bottenvåning med ljust och hemtrevligt vardagsrum i vinkel och med öppen planlösning mot köket och utgång till den stenlagda terrassen. En perfekt planlösning för fest och mysiga middagar. Köket har mycket förvaringsmöjligheter och härifrån når man också groventrén som leder vidare mot dubbelgaraget och sedan till tvättstugan. Här finns en liten "spa-avdelning" med bastu, dusch och separat toalett samt utgång till trädgården. Två av sovrummen finns i anslutning till denna del av villan och vid huvudentrén mot gatan hittar ni ytterligare en toalett. Ovanvåningen erbjuder ett otroligt allrum med panoramafönster och öppet upp till nock. För den som behöver fler sovrum, kan här enkelt bli fler. Sovrum 3 ligger i den andra gaveln och badrummet är väl tilltaget och har dusch. Vill du bo naturskönt med närhet till stranden både mot sundet och Östersjön ? Gillar du promenaderna längst kanalen och vill ha nära in till byn? Då finns det ingen bättre plats än just denna. Välkommen att boka dig på visning.


Boarea/biarea
142/84 kvm
Driftkostnad
31 648 kr/år
Tomtarea
748 kvm
Rum
5 rum (30 sovrum)
Såld
2021-10-30

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Flygarevägen såldes av oss 2021-10-30. Se alla våra försäljningar i Höllviken samt även på Flygarevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.