Diamantvägen 17i

Diamantvägen 17i

Slutpris

2 816 200 kr


Hyllinge— Åstorp— Nyproduktion

Diamantvägen 17i


Slutpris
2 816 200 kr

Tillhör projekt Brf Studio H1
Hyllinge— Åstorp— Nyproduktion

26 bostadsrättsradhus i populära Hyllinge!

JUST NU! 3 ÅRS FRI AVGIFT FÖR DE SISTA RADHUSEN!

Välkomna till BRF Studio H1 i familjära och populära Hyllinge!

Nu pågår uppbyggnaden av föreningens 26 radhus i två plan på fastigheten Hyllinge 36:388. Inflyttning är beräknad till Augusti 2023. Projektet har fokuserat på att skapa ett toppmodernt hem med exklusiva materialval med ett stort miljötänk. Alla radhusen kommer att ha solceller på taken med tillhörande batteriet för lagring vilket kommer leda till mycket låga driftkostnader och på sommarhalvåret kommer solcellerna täcka hela el och värmekostnaden. Fler och fler skaffar elbil och det vill föreningen uppmuntra till och har därför valt att installera laddboxar till alla lägenheter.

För mer bilder, 3D modell, rundvandring m.m. gå vidare till https://view.wec360.com/brf-studio/hyllinge-etapp-1/vy-mot-nordvast

Radhusen är påkostade och välplanerade och de 122 kvm erbjuder ett entréplan med rymlig hall, kök, vardagsrum samt badrum med kombinerad tvättstuga. På ovanplanet finns sedan de tre sovrummen, två klädkammare samt ett badrum. Radhusen kommer att ha påkostade Marbodal kök med bänkskiva i kvartskomposit med infälld diskho. Det kommer att vara vattenburen golvvärme både på bottenplan och ovanplan. Det finns alternativ att göra ett extra rum på bottenplan om man behöver.

Fastigheterna är anslutna till det kommunala vatten och avloppsnätet och varje lägenhet har en undermätare för förbrukning som debiteras som schablon med korrigering i efterhand. Varje lägenhet har egen elmätare där bostadsrättsinnehavaren svarar för eget abonnemang. Det kommer vara solceller på taken. Uppvärmningen av radhusen kommer ske individuella värmepumpar med återvinning på luften.

Avgiften är exklusive hushållsel, värme/varmvatten, VA, avfall samt TV/bredband. Bostadsrättsinnehavaren svarar själv för abonnemang avseende hushållsel, värme (värmepump går på lägenhetens el), TV/bredband samt avfall. Man bekostar VA efter förbrukning som faktureras av föreningen som schablon med korrigering i efterhand. Till avgifterna tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 150kr/månaden för en anvisad parkeringsplats. Föreningen har utöver parkeringsplats till alla radhus även 39 parkeringsplatser som föreningen hyr ut för 150 kr/månad. Totalt hela 65 parkeringsplatser.

Avgiften på 6 452 kr i månaden inkluderar även en avgiftsrabatt på 1850 kr/månaden som gäller i 3 år från inflyttningen. Detta som en kompensation för en högre ränta. Vid en framtida lägre ränta så är det sannolikt att avgiften blir lägre.

Radhusen kommer att vara förberedda för fiber men bostadsrättsinnehavaren svarar för eget abonnemang samt installation av fiberanslutningen i lägenheten.

För mer detaljerad information kring hur radhusen är byggda. Vänligen se den intygade Kostnadskalkylen som finns under dokument.

Hyllinge ligger vid E4:an, ca 13 km från Helsingborg och ca 7 km från kommunens centralort Åstorp. Bussförbindelserna är goda, med tre linjer(Skånetrafiken) som förbinder Hyllinge med Helsingborg. Det finns mycket populära skolor i Hyllinge, grundskola, F-9, Hyllingeskola och ett antal förskolor. På Hyllinge handelsområde finns stora matbutiker i form av Ica Maxi och Hyllinge Cash, det finns byggmarknaden Bauhaus och restauranger. Här ligger även ett köpcentrum, Familia, som just nu genomgår omstrukturering. Det finns en damm vid sidan av Hyllinge Cash som man kan fiska i mot en mindre summa pengar. I området runt dammen ligger en skog med motionsslinga och det finns en golfbana, Lydinge GK. Det stora och populära köpcentrumet Väla ligger 7 km från huset. Här finns allt du kan tänkas behöva.

Det här är det perfekta radhuset både för den lilla och den stora familjen.

Avstånd från Hyllinge:
Helsingborg - 13 km
Väla köpcentrum - 9 km
Ängelholm - 18 km
Malmö - 72 km

Med start Oktober 2022 genomförs kontinuerliga visningar på området där man har möjligheten att uppleva radhusen på plats. Kontakta mäklaren för att boka tid för detta.


Boarea
122 kvm
Avgift
6 452 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-10-18

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Diamantvägen såldes av oss 2023-10-18. Se alla våra försäljningar i Hyllinge samt även på Diamantvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.