Duvgatan 11

Duvgatan 11

Slutpris

2 325 000 kr


Hyllinge— Åstorp

Duvgatan 11


Slutpris
2 325 000 kr

Hyllinge— Åstorp

Trevlig villa på populärt område i Hyllinge med närhet till köpcentrum.

Stort 1½-planshus i gott skick! Huset är förbesiktigat och försäkrat mot dolda fel. En trygg affär för både köpare och säljare. Huset har bara haft en ägare sedan det byggdes.

Letar ni efter ett boende på populärt område i Hyllinge med närhet till affärer, skolor och kommunikationer in till Helsingborg? Då kan ni sluta leta! Nu har vi nöjet att presentera detta hus i ett och ett halvt plan som idag har tre bra sovrum Det går enkelt att göra både ett eller två sovrum till om man skulle behöva. På nedervåningen finns idag en hall, ett badrum, gästtoalett, kök med matplats, tvättstuga, stort vardagsrum samt två sovrum. Från vardagsrummet och tvättstugan har man också tillgång till uteplatsen och trädgården. Trädgården ligger i soligt och fritt läge med närhet till grönområde perfekt för bus och lek. På ovanvåningen hittar vi ett sovrum, en toalett och ett stort och ljust allrum. Till huset hör även ett garage med plats för en bil eller massor av förvaring. På uppfarten får man plats med 2 bilar utan problem. 2017 så byttes syllarna på huset vilket är ett stort plus!

Hyllinge ligger vid E4:an, ca 13 km från Helsingborg och ca 7 km från kommunens centralort Åstorp. Bussförbindelserna är goda, med tre linjer(Skånetrafiken) som förbinder Hyllinge med Helsingborg. Det finns mycket populära skolor i Hyllinge, grundskola, F-9, Hyllingeskola och ett antal förskolor. På Hyllinge handelsområde finns stora matbutiker i form av Ica Maxi och Hyllinge Cash, det finns byggmarknaden Bauhaus och restauranger. Här ligger även ett köpcentrum, Familia, som just nu genomgår omstrukturering. Det finns en damm vid sidan av Hyllinge Cash som man kan fiska i mot en mindre summa pengar. I området runt dammen ligger en skog med motionsslinga och det finns en golfbana, Lydinge GK. Det stora och populära köpcentrumet Väla ligger 7 km från huset. Här finns allt du kan tänkas behöva.

Det här är ett perfekt hus för antingen den stora familjen med möjlighet att anpassa huset efter sina behov eller den lite mindre familjen som kan växa i huset. Varmt välkommen på visning med oss på Mäklarhuset!


Boarea/biarea
147/17 kvm
Driftkostnad
30 992 kr/år
Tomtarea
544 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Duvgatan såldes av oss 2020-04-16. Se alla våra försäljningar i Hyllinge samt även på Duvgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.