Hägergatan 21 / Hyllinge / Åstorp

Trevlig villa på populärt område i Hyllinge med närhet till köpcentrum.

Slutpris
2 240 000 kr
Boarea/biarea
145/39 kvm
Driftkostnad
34 636 kr/år
Totalareal
452 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-03-28
Bostaden är såld!

Denna villa på hägergatan såldes av oss 2019-03-28. Se alla våra försäljningar i Hyllinge samt även på hägergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av hägergatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Letar ni efter ett boende på populärt område i Hyllinge med närhet till affärer, skolor och kommunikationer in till Helsingborg? Då kan ni sluta leta! Nu har vi nöjet att presentera detta hus i ett och ett halvt plan som idag har tre sovrum. Dessa hus kan man dock enkelt anpassa så att man får hela fem sovrum, ett extra på nedervåningen och ett på ovanvåningen. På nedervåningen finns idag en hall, en gäst-toalett, ett badrum, kök med matplats, tvättstuga, stort vardagsrum samt två sovrum. Från vardagsrummet och tvättstugan har man också tillgång till uteplatsen och trädgården. Trädgården ligger i soligt och fritt läge med närhet till grönområde perfekt för bus och lek. På ovanvåningen hittar vi det tredje sovrummet samt ett stort allrum som går att göra om till ett stort sovrum om man skulle vilja ha det. Huset har under årens gång underhållits väl och bland annat så byttes fönster år 2002. Till huset hör även ett garage med plats för en bil eller massor av förvaring. På uppfarten får man plats med 3-4 bilar utan problem.

Hyllinge ligger vid E4:an, ca 13 km från Helsingborg och ca 7 km från kommunens centralort Åstorp. Bussförbindelserna är goda, med tre linjer(Skånetrafiken) som förbinder Hyllinge med Helsingborg. Det finns mycket populära skolor i Hyllinge, grundskola, F-9, Hyllingeskola och ett antal förskolor. På Hyllinge handelsområde finns stora matbutiker i form av Ica Maxi och City Gross, det finns byggmarknaden Bauhaus och restauranger. Här ligger även ett köpcentrum, Familia, som just nu genomgår omstrukturering. Det finns en damm vid sidan av City Gross som man kan fiska i mot en mindre summa pengar. I området runt dammen ligger en skog med motionsslinga och det finns en golfbana, Lydinge GK. Det stora och populära köpcentrumet Väla ligger 7 km från huset. Här finns allt du kan tänkas behöva.

Det här är ett perfekt hus för antingen den stora familjen med möjlighet att anpassa huset efter sina behov eller den lite mindre familjen som kan växa i huset. Varmt välkommen på visning med oss på Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration