Hägergatan 8 / Hyllinge / Åstorp

Trevlig villa på populärt område i Hyllinge med närhet till köpcentrum.

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
154 kvm
Driftkostnad
30 700 kr/år
Tomtarea
751 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-03-05
Bostaden är såld!

Denna villa på hägergatan såldes av oss 2020-03-05. Se alla våra försäljningar i Hyllinge samt även på hägergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hyllinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stort enplanhus i gott skick! Huset är förbesiktigat och försäkrat mot dolda fel. En trygg affär för både köpare och säljare.

Letar ni efter ett boende på populärt område i Hyllinge med närhet till affärer, skolor och kommunikationer in till Helsingborg? Då kan ni sluta leta! Nu har vi nöjet att presentera detta enplanhus som idag har tre sovrum men där det enkelt går att skapa ett fjärde om det skulle behövas. Huset har under den senaste tiden renoverats löpande och är i gott skick med kök och badrum från 2016. Man parkerar bilen smidigt antingen i garaget, carporten eller på uppfarten. Här finns utrymme för flera bilar. Man stiger sedan in i en rymlig hall där de lagt golvvärme 2016. I anknytning till hallen har vi en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Vidare kommer vi till köket och matplatsen. Köket har gott om förvaring och en köks-ö. Sedan har vi badrummet och två rymliga sovrum. Det ena sovrummet kan enkelt göras om till två mindre om man behöver. Vardagsrummet är stort och rymmer stor soffgrupp. Här finns en kamin från 2014 och utgång till det stora uterummet. I den tillbyggda delen finns ett stort sovrum, klädkammare, walk-in-closet och ett duschrum.

Det finns träaltan både på framsidan av huset och på baksidan av huset. På baksidan finns även ett spabad som installerades 2017. Wow!

Hyllinge ligger vid E4:an, ca 13 km från Helsingborg och ca 7 km från kommunens centralort Åstorp. Bussförbindelserna är goda, med tre linjer(Skånetrafiken) som förbinder Hyllinge med Helsingborg. Det finns mycket populära skolor i Hyllinge, grundskola, F-9, Hyllingeskola och ett antal förskolor. På Hyllinge handelsområde finns stora matbutiker i form av Ica Maxi och City Gross, det finns byggmarknaden Bauhaus och restauranger. Här ligger även ett köpcentrum, Familia, som just nu genomgår omstrukturering. Det finns en damm vid sidan av City Gross som man kan fiska i mot en mindre summa pengar. I området runt dammen ligger en skog med motionsslinga och det finns en golfbana, Lydinge GK. Det stora och populära köpcentrumet Väla ligger 7 km från huset. Här finns allt du kan tänkas behöva.

Det här är ett perfekt hus för antingen den stora familjen med möjlighet att anpassa huset efter sina behov eller den lite mindre familjen som kan växa i huset. Varmt välkommen på visning med oss på Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hyllinge

Hyllinge är en tätort i Åstorps kommun, som ligger ca 13 km från Helsingborg och ca 7 km från kommunens centralort Åstorp. Hyllinge är populärt och familjevänligt.

Nöje

Vid sidan av City Gross finns det en damm som man kan bada i och även, mot en mindre summa, fiska i. I området runt dammen ligger en skog och en golfbana, Lydinge GK. I skogen finns det en slinga på två kilometer. Det finns flera större matbutiker, såsom City Gross och Ica Maxi.

Fritid

Det finns aktiva idrottsföreningar i Hyllinge, såsom Hyllinge GIF och Hyllinge TK. Spelar man golf så finns det möjlighet på Lyding GK.

Kommunikation

Hyllinge ligger vid E4:an, ca 13 km från Helsingborg och ca 7 km från kommunens centralort Åstorp. Bussförbindelserna är goda, med tre linjer som förbinder Hyllinge med Helsingborg.

Familjeliv

Hyllinge skolan är en F-9 skola med ca 380 elever.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.