Mellby backe 10b / Mellby / Kivik / Simrishamn

Stämningsfull, genuin skånelänga - högt läge med havsutsikt

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea
180 kvm
Driftkostnad
48 384 kr/år
Totalareal
776 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-06-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Mellby Backe såldes av oss 2019-06-17. Se alla våra försäljningar i Kivik samt även på Mellby Backe

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mellby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stämningsfull skånelänga med ursprung från början av 1800-talet, högt belägen i Mellby kyrkby vilket ger en fin utsikt över kuperade omgivningar och havet. Interiört finns alla tidstypiska detaljer man kan tänka sig så som vitputsade väggar, synliga takbjälkar, fina träinnertak, bevarade trägolv och vackra gamla spegel- och pardörrar. I det stora sällskapsrummet som är i öppen planlösning med det lantliga köket finns tre eldstäder - Bornholmskamin, braskamin och i köksdelen en AGA-spis som eldas med koks. Från detta rum når man altanen som är vänd mot omgivningarna och havet. Tomten är lummigt uppvuxen med både höga träd, fina perenner, skyddande häckar och kastanjestaket. Mellby är en pittoresk liten by och man har nära till de omkringliggande fiskelägena och fantastiska ständer vid Stenshuvud, Knäbäckshusen och Vitemölla.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.