Midsommarvägen 22 / Havängs sommarby / Kivik / Simrishamn

Naturen in på knuten...

Slutpris
1 875 000 kr
Boarea
71 kvm
Arrende
15 860 kr/år
Driftkostnad
18 260 kr/år
Tomtarea
1 000 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-07-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Midsommarvägen såldes av oss 2020-07-01. Se alla våra försäljningar i Kivik samt även på Midsommarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Havängs sommarby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Praktiskt boende i ett plan med bra möjlighet att ta emot familj och vänner. Här finns nämligen bra med sällskapsutrymmen samt många sovplatser. I bostadshuset har nyligen ny fönsterdörr samt tre nya fönster tagits upp vilket ger bra ljusinsläpp. Förutom bostadshuset finns två separata gästhus det ena hyser även fräsch tvättstuga. Åretruntboende möjligt då huset är vinterbonat. Till strandbackarna med bästa sandstrand/bad är det mindre än 2 km. Välkommen att boka visning till huset med fint läge i Havängs sommarby!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.