Äspövägen 184 / Smygehamn / Klagstorp / Trelleborg

Lantlig idyll med stor tomt om 3120kvm med milsvid utsikt över slätten!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
94 kvm
Driftkostnad
15 800 kr/år
Tomtarea
3 120 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-10-30
Bostaden är såld!

Denna villa på äspövägen såldes av oss 2019-10-30. Se alla våra försäljningar i Klagstorp samt även på äspövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Smygehamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Är det kanske dags att varva ner och finna ro i själen?!

På idylliskt läge med både vattendrag och härliga vyer presenterar vi nu en trevlig fastighet som kan användas både som fritidsboende eller åretruntbostad!

Fastigheten renoverades på bottenplan 2011 med nytt kök och badrum samt alla ytskikt. Rymliga ytor i vardagsrum med kök i öppen planlösning med utgång till en insynsskyddad uteplats!
Dekorativ braskamin och vedspis som värmer när de kalla höst och vinterkvällarna slår in.

Stor uppväxt naturtomt med dubbelgarage och en fantastisk utsikt över slätten!

Varmt välkomna till en mysig idyll på landet nära hav och en fantastisk natur!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Smygehamn

Det gamla fiskeläget som utgör ursprunget till Smygehamn har funnits här sedan 1600-talet. Smågatorna är kantade med charmiga hus och det är en alldeles speciell känsla att vandra omkring här. Strax väster om finns Smygehuk, Sveriges sydligaste udde och där finns även hamnen. Hamnen som byggdes på 1920-talet var från början ett kalkbrott. Tidigare lade fartygen till ute på redden och lastades och

Nöje

På Sverige sydligaste udde finns under säsong ett mycket populärt fiskrökeri, café och glasskiosk. Det gamla Köpmansmagasinet som byggdes i början av 1800-talet var en av fyra handelsgårdar i Smygehamnstrakten som numera hyser turistbyrå, konst- och hantverksutställningar och café. Smygehus Havsbad ligger med en fantastisk utsikt över havet. Förutom en fantastisk restaurang arrangeras även en hel del evenemang här.

Fritid

Området bjuder på trevligt promenadstråk längs havet och intill Köpmansmagasinet finns vacker natur med fridlysta huggormar. För den sportintresserade finns aktiviteter så som fotboll i klubben ÖT Smygehuk FF med tillgång till naturgräs och konstgräs. Östra Torp GF är en framgångsrik gymnastikförening som erbjuder gruppträning för både vuxna och barn.

Kommunikation

Regionbuss 190 går mellan Trelleborg - Ystad med flera stopp i Smygehamn.

Familjeliv

I närområdet finns Smygehamns förskola för åldrarna 1-5 år. På Smygeskolan finns förskoleklass upp till årskurs 6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.