Almvägen 15B / Egna hem / Kristianstad

Genomgående tvåa med balkong!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
2 911 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Almvägen såldes av oss 2019-11-08. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Almvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Egna hem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I trevligt område med grönskan tätt inpå ligger Almvägen 15B. Här välkomnas du till en trevlig lägenhet med härlig balkong i västerläge som ligger på första våningen i huset. Bostaden är välplanerad med smarta kvadrat och erbjuder en luftig känsla tack vare genomgående planlösning och fint ljusinsläpp via fönster i olika väderstreck. Här erbjuds ett luftigt och lättmöblerat vardagsrum, en härlig balkong i västerläge, ett sovrum i rofyllt läge med bra klädförvaring, snyggt kök med full maskinell utrustning samt ett badrum med dusch. Här bor ni i ett tyst och lugnt läge med bekvämt gångavstånd till Kristianstads utbud av restauranger och affärer och ett stenkast bort ligger Björket för sköna joggingturer. Ett perfekt boende för det unga paret eller den som bor ensam, gammal som ung. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Egna Hem

Fint villaområde mitt i stan! Nära till grönområdet Björket för promenader och idrottsplats.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

Granne med grönområdet Björket där man njuter av sköna promenader och joggingturer i härlig natur. Här finns även en idrottsplats.

KOMMUNIKATION

Cykel- och gångavstånd till centrum och sjukhus. Stadsbussarna går regelbundet till centrum.

FAMILJELIV

Här finns förskolor i både kommunal och privat regi. Parkskolan och Centralskolan inom gångavstånd.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.