Hyacintvägen 12 / Hammar - Kristianstad / Kristianstad

1-plansvilla med källare på toppenläge i Hammar! Levnadsyta på ca 256 kvm!

Slutpris
2 370 000 kr
Boarea/biarea
128/154 kvm
Driftkostnad
40 461 kr/år
Tomtarea
1 096 kvm
Rum
9 rum (4-7 sovrum)
Såld
2020-05-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Hyacintvägen såldes av oss 2020-05-25. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Hyacintvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammar - Kristianstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1-plansvilla med källare på toppenläge i Hammar! Levnadsyta på ca 256 kvm! Med ett riktigt bra läge, lummig trädgård och tomten vetter mot grönområde i Hammar finner ni detta stora hus med källare. Många sovrum och härliga sällskapsytor, här finns bara möjligheter! Vi finner även carport, garage och förråd. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hammar

Kristianstads nya stadsdel! Mysigt villaområde strax öster om Kristianstad. Naturskönt omringat av åkrar och vackra gröna fält.

NÖJE

I Hammar ligger nyöppnade handelscentret C4-Shopping. C4 Shopping är en modern och hållbar mötesplats med inspirerande butiker, sköna restauranger och gröna oaser under ett och samma höga tak.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Här finns bra cykelvägar, det är säkert för stora och små att ta sig runt i området. Det går flera busslinjer mellan Hammar och Kristianstad. På 5 minuter tar man sig in till stan med bil.

FAMILJELIV

I Hammar är det enkelt att ha familj! Flera förskolor finns att välja mellan och i Hammar skola går barnen i låg- & mellanstadiet, högstadiet går de på Nosabyskolan.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.