Knut Den Stores Väg 43 / Öllsjö - Kristianstad / Kristianstad

Stilrent radhus i 2-plan på naturskönt familjevänligt läge!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
95 kvm
Avgift
4 998 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna radhus på Knut Den Stores Väg såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Knut Den Stores Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öllsjö - Kristianstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till detta stilrena radhus i 2-plan beläget i familjevänliga Öllsjö. På skyddat naturskönt läge med närhet till service, kommunikationer och skolor på stadsnära avstånd. Fräscht boende uppfört 2018 i hög materialstandard i modern utformning. Väldisponerad planlösning med ljust härligt vardagsrum och kök i öppen planlösning, 3 sovrum i bra storlek, 2 fräscha
helkaklade badrum, stor läcker takterass med magisk utsikt och skön trädgård med stenlagd uteplats. Intill finns barnvänliga grönområde. Här finns fina kvalitéer i både boende och omgivningar.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Öllsjö

Trivsamt och barnvänligt bostadsområde i sydvästra delen av Kristianstad.

NÖJE

Från Öllsjö har du nära till Kristianstad centrum och där finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

Här finns fina motionsslingor att promenera eller jogga runt. I Vä, några kilometer iväg hittar du fotbollsplan, tennisbanor, utomhusbad och andra fritidsaktiviteter.

KOMMUNIKATION

Utmärkta förbindelser med stadsbussen in till Kristianstad, det finns även fina cykelvägar.

FAMILJELIV

I Öllsjö finns flera olika förskolor att välja mellan. På Öllsjöskolan går barnen hela grundskolan. Gymnasium finns flera olika alternativ i Kristianstad.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.