Sadelmakaregatan 4A / Kristianstad - Söder / Kristianstad

Snyggt på Söder!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
2 828 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sadelmakaregatan såldes av oss 2019-09-30. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Sadelmakaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad - Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Läget är optimalt! Här bor ni i lugna omgivningar med centrum och centralstationen på gång/cykelavstånd. Lägenheten fördelar sig på ca 53 väldisponerade kvadratmetrar och erbjuder ett trivsamt boende där livet kan ta fart. Kvadratsmart kök med vit inredning och bra skåpsförvaring. Badrummet är helkaklat i stilrena färger vilket gör det enkelt att komplettera med handdukar i favoritfärgen. Vardagsrummet är ljust och öppet med flera olika möbleringsmöjligheter. Härifrån nås även bostadens balkong fint belägen i sydvästläge med eftermiddagssol. Ett underbart extrarum om sommaren där frukosten, fördrinken eller middagen kan intas. Detta är ett boende som passar förstagångsköparen så väl som den rutinerade. Stadens puls finns till hands med dess utbud av restauranger, caféer och butiker. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Söder

På Söder bor man centralt i Kristianstad och har nära till det mesta! Här finns villor, flerfamiljshus och konferens- & kontorsområdet Yllan.

NÖJE

Vattenriket med rikt djurliv. Tivoliparken för lekplatser och evenemang. I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker, teater, bio och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Gång- & cykelavstånd till tåg- och busstation. Från Söder har man dessutom nära till påfarten till E22, som lätt tar dig vidare i Skåne.

FAMILJELIV

Bra förskolor inom cykel- och gångavstånd. Grundskolor finns det ett flertal olika att välja mellan.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.